Autor Wiadomość
Laki1231 Rally Master Pro Napisany: 07 Lut 2011 06:29 Rally Master Pro   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Rally Master Pro v1.08

Opis:
  • Rally Master Pro ™ w specjalnej wersji na Nokie N8 da ci niesamowite emocje z rajdów samochodowych! Rozkoszuj się zoptymalizowana grafiką, wysokiej jakości dźwiękiem, również kontrolą za pomocą dotyku i czujnika ruchu. Weź udział w wyścigach w 3 różnych klasach, oraz w 27 ambitnych i zróżnicowanych wyścigach. Driftuj na zakrętach i doświadcz jak zachowuje się auto w czasie zmiennych warunków atmosferycznych, zmiennej nawierzchni i pogarszającego się stanu technicznego pojazdu. Udowodnij sobie, że jestes prawdziwym mistrzem rajdów samochodowych!

Instrukcja:

Wystarczy pobrać i zainstalować aplikacje. Aplikacja podpisana

Waga pliku:
Około 17MB

Download:

Pobieranie / Download:

maniek520 Rally Master Pro Napisany: 16 Mar 2012 11:30   Postaw piwo autorowi tego posta
ucieszyło mnie że gra jest podpisana, bo nie łamałem systemu, ale niestety link nie działa, czy można prosić o odświeżenie? pozdro4all
Laki1231 Rally Master Pro Napisany: 16 Mar 2012 01:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Re-Up

Pobieranie / Download:

bungar Rally Master Pro Napisany: 19 Mar 2012 08:02   Postaw piwo autorowi tego posta
Zadziała no noki 500?
Laki1231 Rally Master Pro Napisany: 19 Mar 2012 08:03   Postaw piwo autorowi tego posta

bungar, raczej nie, ale sprawdzić nie zaszkodzi dużo do pobrania nie masz

vanmartin Rally Master Pro Napisany: 06 Kwi 2012 01:29   Postaw piwo autorowi tego posta

mam nokię 500 symbian Anna, pobrałem gre, zaistalowałem, następnie jak chce wlączyć wiesza siętel i gra się nie włącza;) więc wnioskuję że nie działa;)
Laki1231 Rally Master Pro Napisany: 06 Kwi 2012 01:53   Postaw piwo autorowi tego posta

vanmartin, gra trochę więcej wymaga niż inna zwykła więc na 500 zapomnij na innych tel działa.