Autor Wiadomość
Szymuś Requiem of Hell Napisany: 17 Sty 2010 04:00 Requiem of Hell   Postaw piwo autorowi tego posta

Nosisz imię Troy i jesteś bohaterem, który właśnie powrócił z wyprawy do trzewi piekieł, gdzie ryzykował własną duszą, by ugasić płomienie zła. Masz teraz nadzieję wieść spokojne życie szarego człowieka... Bardzo ciekawa i długa gra RPG z elementami hack and slash. Na swojej drodze znajdziemy bardzo wielu przeciwników. Fabuła jest ciekawa i naprawdę bardzo wciągająca. Sterowanie jest na początku trudne do nauczenia się jednak to kwestia obycia się z grą.

Instalacja:
1. Zainstaluj plik z linku do gry.
2. Zainstaluj/Nadinstaluj plik z tego linku:
Pobieranie / Download:

3. Graj.

Pobieranie / Download:

Winio11 Requiem of Hell Napisany: 08 Paź 2011 09:55   Postaw piwo autorowi tego posta
Ej co mam zrobic zeby pobrac bo klikam na link i nic pomocy!
Harmattan Requiem of Hell Napisany: 08 Paź 2011 10:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Musisz go skopiować wkleić w przeglądarke... kod emotikony: :O kod emotikony: :wht:

marcinsgp Requiem of Hell Napisany: 16 Gru 2011 10:04   Postaw piwo autorowi tego posta
Gra się nie chce zainstalować, a widzę że to gra na s60v3..

Mój telefon to nokia e51
Laki1231 Requiem of Hell Napisany: 16 Gru 2011 10:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Nie chce zainstalować to znaczy co. opisz dokładnie problem.

marcinsgp Requiem of Hell Napisany: 16 Gru 2011 10:35   Postaw piwo autorowi tego posta
Próbuje uruchomić plik i wyskakuje komunikat instalacja niemożliwa. System złamany mam
Casaya Requiem of Hell Napisany: 17 Gru 2011 02:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
Z tego co czytam to jest gra na N-gage.
czy myle sie??

marcinsgp Requiem of Hell Napisany: 17 Gru 2011 08:55   Postaw piwo autorowi tego posta
Więc dlaczego to jest w dziale s60v3? Poza tym na innych forach też jest ta gra rzekomo na s60v3..
Jack Requiem of Hell Napisany: 17 Gru 2011 09:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Jeśli na n-gage to napewno nie full wersja

Laki1231 Requiem of Hell Napisany: 17 Gru 2011 09:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja masz rozszerzenie sis to nie ngage, jakie jest nie chce mi się sprawdzać i pobierać

marcinsgp Requiem of Hell Napisany: 17 Gru 2011 10:23   Postaw piwo autorowi tego posta
Nie ważne czy to demo,
Problem w tym że to nie nawet nie chce zainstalować
Próbowałem na telefonach
Nokia e51 os 9.2
Nokia e50 os 9.1
Na żadnym z nich nie chce się to zainstalować.
Laki1231 Requiem of Hell Napisany: 17 Gru 2011 10:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Pytam jakie jest rozszerzenie tego plikiu