| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| W RP+ masz prze każdą instalacją na zielono zapalić installserver. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, dokladnie i najlepiej jak ustawisz na "auto" po kazdym wylaczeniu telefonu musisz wlaczac RP+, i zaznacz w ustawieniach aplikacji instaluj wszystko _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Auto nie dizała nie umiem tego robić:( _________________ |
||
| sadam81 | |
|
Opis:
Lista zmian: PL by sadam81 - Nowość: Lite Version Podpisana, nie musisz podpisywać przy pomocy certyfikatu. - Poprawiono: InstallServer.rmp patch uaktualniony, - Poprawiono: RomPatcherAuto.exe zmieniono nazwę na RPPAuto.exe dla lepszej kompatybilności z Samsumg Omnia autostart, - WAŻNE: Zmieniono UID aplikacji, muszis usunąć wszystkie poprzednie wersje aplikacji przed instalacją RP+3.1 (możesz zachować pliki ***.ldd) _________________ |
||
| Darek_24 | |
|
| Rom Patcher 3.1 wersja PL by the_naturat_com + DomainSrv Pobieranie / Download:
Dodano autora. Na przyszłość dodawaj takie rzeczy bo mieliśmy już problemy o podobne modyfikacje. // sadam81 |
||
| patrykowy | |
|
| chciałem dziś zainstalować wersje z posta powyżej, ponieważ wczoraj mi wykrzaczyło kartę pamięci zformatowalem ją ale jak chce zainstalować to wyskakuje "Nie można zainstalować. Składnik jest wbudowany." na forum znalazłem opis problemu ale kompletnie nie mam pojęcia jak to zrobić Opis: Próba zainstalowania pliku znajdującego się już w pamięci ROM. Postępowanie: Zmienić UID aplikacji, nazwy plików i folderów. Przepakować pakiet instalacyjny. _________________ |
||
| juhaz | |
|
| Hej witam możecie zamieścić jakiś działający link do tego Rom Patcher'a Prosze bo nie działa z żadnego odnośnika | ||
| Laki1231 | |
|
Pobieranie / Download:
pobierz sobie _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Mirror by sadam81.4shared.com Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| « 1 2
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[2.2+] Lucky Patcherumożliwia korzystanie z niektórych aplikacji, które weryfikują licencję |
Aplikacje | patrikos23 | |
[1.6+] ROM ManagerZarządzanie ROMami |
Aplikacje | fiszkon | |
[SGS] ROM ICS |
Pytania i Problemy | gall | |
[1.6+] ROM Toolbox Prointerfejs aplkacji |
Aplikacje | Casaya | |
[X10] Najnowszy ROM |
Pytania i Problemy | Laki1231 | |
ROM Windows Phone 7 w Sieci! |
Newsy | Jack | |
Oficjalny ROM dla HTC Sensation z Androidem 4.0 |
Newsy | Laki1231 | |
Wyciekł ROM dla HTC Sensation/XE z Androidem 4.0.1......i Sense 3.5. Co nowego? |
Newsy | Laki1231 | |
HTC Sensation - tylko 1 z 4 GB pamięci ROM do wykorzystania |
Newsy | Laki1231 | |
Just już alpha ROM z Androidem 4.0.1 dla smartfonów Xperia |
Newsy | Laki1231 | |