Autor Wiadomość
eMike Rom Patcher Napisany: 09 Sty 2010 02:16 Rom Patcher   Postaw piwo autorowi tego posta

Najnowsza wersja znajduje się tutaj RomPatcher Plus 3.1

<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img14.imageshack.us/img14/6939/screenshot0035c.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div><div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img685.imageshack.us/img685/4015/screenshot0036.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div><div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img163.imageshack.us/img163/5981/screenshot0037h.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div><div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img266.imageshack.us/img266/3500/screenshot0038t.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div><div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img685.imageshack.us/img685/231/screenshot0034.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>

Opis:
  • Program rompatcher przeznaczony jest dla telefonów z systemem operacyjnym Symbian s60 v5. Jest on niezbędny do uruchamiania patchy systemowych, oraz do najnowszych metod "uzdatniania" oprogramowania.

<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>
Jack Rom Patcher Napisany: 24 Gru 2010 08:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Wersja v2.04

Pobieranie / Download:

Jack Rom Patcher Napisany: 25 Gru 2010 05:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Wersja v2.04 PL by Kujtek

Pobieranie / Download:

Jack Rom Patcher Napisany: 26 Gru 2010 09:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Wersja 2.05 PL by Kujtek

Pobieranie / Download:

Jack Rom Patcher Napisany: 31 Gru 2010 05:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Wersja v2.6 PL by Kujtek DomainServ - the_naturat_com MOD

Pobieranie / Download:

euroop Rom Patcher Napisany: 01 Sty 2011 09:57 Rom Pather   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam.Mam otóż problem polegający na tym iż nie mogę zainstalowac żadnej wersji programu mój telefon:Nokia 5530,soft:V 32.0.007
Jack Rom Patcher Napisany: 01 Sty 2011 10:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Zainstalujesz tylko wtedy jak złamiesz system

20korn20 Rom Patcher Napisany: 05 Lut 2011 12:03 Nokia 5530 XM soft V 32.0.007 jak złamać   Postaw piwo autorowi tego posta
jak załamac system z tą wersja oprogramowania V 32.0.007 na noki 5530 proszę o odpowiedz
DSV Rom Patcher Napisany: 05 Lut 2011 12:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
w dziale hacked symbian masz poradnik jak łamać poszczególne wersje softów.
salut83 Rom Patcher Napisany: 19 Lut 2011 10:18   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam.
Mam taki problem. Otóż zhackowałem symbiana w mojej C6. Chciałem zainstalować patche ale nie mam RomPatchera w aplikacjach. Ściągnąłem go więc od was i próbowałem zainstalować ale pojawia mi się komunikat o treści &quot;Nie można zainstalować. Składnik jest wbudowany&quot;. Czy mógłby mi ktoś pomóc?
Poydrawiam.

Problem nieaktualny. Okazało się że źle wgrałem softa.
patrikos23 Rom Patcher Napisany: 20 Lip 2011 10:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
RomPatcher Plus 3.1 S60v3 S60v5 S^3

Change-Log

RP+ v3.0 &gt; v3.1:
+ New: Lite Version is already Signed, you don't need to sign it with a DevCert
+ Improved: InstallServer.rmp patch has been updated
+ Improved: RomPatcherAuto.exe has been renamed to RPPAuto.exe for better compatibility with Samsumg Omnia autostart.
+ NOTE: Due to UID change, you have to uninstall any previous RP+ version before installing RP+ 3.1 (but you can keep the *.ldd files)
Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:

adriantech Rom Patcher Napisany: 25 Sie 2011 08:28   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam w zainstalowanych aplikacjach R.Patcher+ a jak wchodze w ten plik to mam 2 opcje install server RP+ i Open4ALL RP+ i tu moje pytanie mam to zainstalować albo co z tym zrobić mam nokie x6 łamałem system wszystko się wgrało ale dalej mam błąd certyfikatu możliwe że to przez R.Patcher proszę o pomoc
1 2 »