Autor Wiadomość
jakub4003 ROMPatcher Napisany: 20 Sie 2009 01:54 ROMPatcher   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam jak w temacie ściągam ROMPatcher instaluje i co dalej?
ziomek ROMPatcher Napisany: 20 Sie 2009 02:07   Postaw piwo autorowi tego posta

no i prosto tworzysz folder na przykład na karcie pamięci o nazwie Patches i tam ładujesz patche potem wchodzisz w rompatchera i tam je uaktywniasz tylko nie wychodz z rompatchera kiedy masz aktywne patche .

jakub4003 ROMPatcher Napisany: 20 Sie 2009 02:15   Postaw piwo autorowi tego posta
dzieki wielkie ale mam jeszcze jedne problem wgrałem patcha ze ja przytrzymasz guzik wyłącz to sie fon restartuje i raz zadziałało po resecie próbuje i nic co zorbie zle?
chucky ROMPatcher Napisany: 20 Sie 2009 02:44   Postaw piwo autorowi tego posta

a bo musisz ustawić ten patch na auto run w RomPatcherze wtedy będzie się włączał za każdym razem

ziomek ROMPatcher Napisany: 20 Sie 2009 02:48   Postaw piwo autorowi tego posta

już wiem no bo jeśli chces mieć niektóre patche aktywne dodaj je do startu klikając tak w rompatcherze najpier opcje i patch i add to auto i patch ten będzie aktywny cały czas jesli nie masz opcji add tu auto to znaczy że masz dość starego rompatchera i patche w nim ”edzie dało się uruchomić tylko ręcznie czyli tak jak to zrobiłeś przy tym patchu tylko że nie będzie on cały czas aktywny "ewentualnie mozesz wgrać nowszego rompatchera jeśli pomogłem daj pochwałe .