Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
haybay2 [S^3] Środowisko java Napisany: 31 Paź 2011 10:41 [S^3] Środowisko java   Postaw piwo autorowi tego posta
Interesuje mnie odpowiedz na pytanie: czy jest mozliwosc obslugiwania srodowixka java tak by mozna bylo grac w jakies gry online na N8 jesli nie to czy bedzie takowa z aktualizacja symbiana do belli? Z gory dziekuje:)
Harmattan [S^3] Środowisko java Napisany: 31 Paź 2011 11:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
nie do końca rozumiem pytanie.. Ale jeśli pytasz się, czy nokie z s^3 obsługują gry w javie to tak, obsługują bez problemu....

Laki1231 [S^3] Środowisko java Napisany: 01 Lis 2011 07:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Obsługują fry java ale kolega pyta o gry przeglądarkowe pewnie już obsługuje to ale co z tego jak nie masz qwerty:) i nawet nie napisali konfiguracji pod takie coś.

haybay2 [S^3] Środowisko java Napisany: 01 Lis 2011 12:57   Postaw piwo autorowi tego posta
tak jest kolego chodzi o gry przegladarkowe takie jak np kurnik czy jaka kolwiek gra na fb ktorych n8 nie obsluguje. Myslalem tutaj o jakims rozwiazaniu tyu przegladarka skyfire ktora ponoc umozliwia taka rzecz lecz nie ma jej na nowszego symbiana. Badz jakis applet na ten ze system(s^3)
Laki1231 [S^3] Środowisko java Napisany: 01 Lis 2011 02:42   Postaw piwo autorowi tego posta

haybay2, OBSŁUGUJE MOJA WIĘC NIE PIERDZIEL. ALE co z tego jak nie masz klawiatury do której była by konfiguracja pod przeglądarkę.

laki slowa!prosze odzywac sie z szacunkiem. // radziubaker
haybay2 [S^3] Środowisko java Napisany: 01 Lis 2011 06:35   Postaw piwo autorowi tego posta
hmmm...czyli mowisz ze masz srodowisko javy i np mozesz grac na kurniku? bo ja nie! i o to mi chodzi. Nokia Poland zaslania sie tym że nie moga brac odpowiedzialności za witrymy z Java których ichniejsza przeglądarka nie otwiera. Ich Java w telefonie nic nie daje - to cos co nazywa się Java lecz do czego jest???
Laki1231 [S^3] Środowisko java Napisany: 01 Lis 2011 06:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Mogę odpala gry bez problemu ale co z tego, nie rzucaj się tak nie trzeba Ci tego bo nie masz qwerty

haybay2 [S^3] Środowisko java Napisany: 01 Lis 2011 06:42   Postaw piwo autorowi tego posta
nie rzucam sie tylko wg "OBSŁUGUJE MOJA WIĘC NIE PIERDZIEL" to nie jest odp wrecz wykrzykiwanie swoich racji zamiast normalnie czlowiekowi wytlumaczyc... moze ty mi wytlumaczysz ocb z tym qwerty?
Laki1231 [S^3] Środowisko java Napisany: 01 Lis 2011 06:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Klawiatura qwerty w telefonie ale fizyczna nie wirtualna a takiej nie masz, a nawet jakbyś miał to nokia przeglądarki pod tą klawiaturę dla obsługi gier online nie zaprogramowała.

haybay2 [S^3] Środowisko java Napisany: 01 Lis 2011 06:53   Postaw piwo autorowi tego posta
dziekuje za wypowiedz
Casaya [S^3] Środowisko java Napisany: 01 Lis 2011 07:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
uwazam za wyjasnione.zamykam