| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| haybay2 | |
|
| Interesuje mnie odpowiedz na pytanie: czy jest mozliwosc obslugiwania srodowixka java tak by mozna bylo grac w jakies gry online na N8 jesli nie to czy bedzie takowa z aktualizacja symbiana do belli? Z gory dziekuje:) | ||
| Harmattan | |
|
| nie do końca rozumiem pytanie.. Ale jeśli pytasz się, czy nokie z s^3 obsługują gry w javie to tak, obsługują bez problemu.... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Obsługują fry java ale kolega pyta o gry przeglądarkowe pewnie już obsługuje to ale co z tego jak nie masz qwerty:) i nawet nie napisali konfiguracji pod takie coś. _________________ |
||
| haybay2 | |
|
| tak jest kolego chodzi o gry przegladarkowe takie jak np kurnik czy jaka kolwiek gra na fb ktorych n8 nie obsluguje. Myslalem tutaj o jakims rozwiazaniu tyu przegladarka skyfire ktora ponoc umozliwia taka rzecz lecz nie ma jej na nowszego symbiana. Badz jakis applet na ten ze system(s^3) | ||
| Laki1231 | |
|
| haybay2, OBSŁUGUJE MOJA WIĘC NIE PIERDZIEL. ALE co z tego jak nie masz klawiatury do której była by konfiguracja pod przeglądarkę. laki slowa!prosze odzywac sie z szacunkiem. // radziubaker |
||
| haybay2 | |
|
| hmmm...czyli mowisz ze masz srodowisko javy i np mozesz grac na kurniku? bo ja nie! i o to mi chodzi. Nokia Poland zaslania sie tym że nie moga brac odpowiedzialności za witrymy z Java których ichniejsza przeglądarka nie otwiera. Ich Java w telefonie nic nie daje - to cos co nazywa się Java lecz do czego jest??? | ||
| Laki1231 | |
|
| Mogę odpala gry bez problemu ale co z tego, nie rzucaj się tak nie trzeba Ci tego bo nie masz qwerty _________________ |
||
| haybay2 | |
|
| nie rzucam sie tylko wg "OBSŁUGUJE MOJA WIĘC NIE PIERDZIEL" to nie jest odp wrecz wykrzykiwanie swoich racji zamiast normalnie czlowiekowi wytlumaczyc... moze ty mi wytlumaczysz ocb z tym qwerty? | ||
| Laki1231 | |
|
| Klawiatura qwerty w telefonie ale fizyczna nie wirtualna a takiej nie masz, a nawet jakbyś miał to nokia przeglądarki pod tą klawiaturę dla obsługi gier online nie zaprogramowała. _________________ |
||
| haybay2 | |
|
| dziekuje za wypowiedz | ||
| Casaya | |
|
| uwazam za wyjasnione.zamykam _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
LG także chroni środowisko |
Newsy | BoRoS | |
[S60v3][java] motocross (gra symbian lub java) |
Szukam | Taifun | |
[JAVA][4S] Su-30 |
Inne | arturo1 | |
[Java] MemoryUpdefragmentując pamięć RAM potrafi ją przyśpieszyć |
Aplikacje | Raven1911 | |
[Java] YourTubejest programem służącym do pobierania bezpośrednio na telefon filmów z YouTube. |
Aplikacje | DSV | |
[Java] FoliantJest to aplikacja do czytania ebooków. |
Aplikacje | patrikos23 | |
[Java] AgeEffectEdycja zdjęć |
[Java] FoliantJest to aplikacja do czytania ebooków. |
[Java] AgeEffectEdycja zdjęć |