| Temat Przesunięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Trzystatrzy | |
|
| Witam! Po przedłużeniu umowy z moim operatorem dostałem fajny pakiet internetowy za darmo. Z internetu właściwie nie korzystałem dotychczas na moim i450 (gdzie taki ekran do internetu ), bo aż tak nie potrzebuję dostępu do sieci gdziekolwiek jestem, ale skoro dostałem, to chciałbym to jakoś wykorzystać.Zatem, jakie programy polecacie, które łączą się cały czas z internetem? Na razie wgrałem sobie SPB Weather z aktualizacją co godzinę i szukam jakiegoś fajnego klienta Gmaila. Coś do szukania ID tracka też chyba sobie wgram. Na coś w stylu widżetów na andka, które pokazują ostatnie statusy z fejsa oczywiście nie mam co liczyć, right? Co jeszcze mógłbym sobie wgrać użytecznego do mojego samsunga, co by móc wykorzystać chociaż częściowo pakiet danych? Dodam, że zmiana telefonu jak na razie nie wchodzi w grę pzdr Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. // sadam81 |
||
| sadam81 | |
|
| 1. Coś do szukania ID tracka - [java] Song ID http://symbiane.pl/shazam...ong&start=0 2. Opera Mini 6 - w przeglądarce w telefonie wpisz poniższy adres: Pobieranie / Download:
3. Klient poczty: http://symbiane.pl/lcg-profimail-vt16177.htm _________________ |
||
| Trzystatrzy | |
|
| dzięki za propozycje. Song ID mi nie odpala, reszta na razie spoko | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[N81] Programy typu: 'rotate me' nie właczaję się . |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |
[C7-00] Telefon ciągle próbuje się łączyć z internetem |
Pytania i Problemy z telefonami | czaras1 | |
[5230] Telefon sam łączy się z internetem. |
Pytania i Problemy z telefonami | demonoid | |
[C7] Grając, gry łącza się z internetem i pobieraja kase |
Pytania i Problemy z telefonami | domix | |
[C6-00] Czy ciągle łączy się z internetem podczas rozmów? |
Pytania i Problemy z telefonami | modessef1 | |
Samsung Omnia HD programy |