| Temat Zamknięty przez: DSV |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| enter12 | |
|
| Tak jak w temacie. Wiem, że znajduje sie ona w Ovi Store (http://store.ovi.com/content/20181?clickSource=publisher+channel= nie udaje mi sie jednak pobrac jej z tej strony. Nie dostaje wiadomosci dzieki ktorej moglbym sciagnac aplikacje. Prosilbym o link do sciagniecia, lub jakis sposob na sciagniecie tej aplikacji z ovi store, dziekuje. (moj telefon to Nokia 5530 XM) |
||
| Walassss | |
|
enter12, wyślij mi na pw twój numer telefonu to spróbuje przez ovi wysłać do znajomego _________________ |
||
| marekbrown | |
|
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| DSV | |
|
| marekbrown, Nie odkopuj takich starych tematów. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Cracked Screen TrickIluzja rozbitego ekranu. |
Aplikacje | PrZeMeK 5230 | |
Pico Brothers Cracked Screen TrickAplikacja powoduje że ekran naszego telefonu jest niby pęknięty/rozlany/uszkodzony. |
Aplikacje | Jack | |
[NOKIA C5-03] Home Screen z N8 w s60v5 |
Pytania i Problemy z telefonami | Hipek;D | |
[Paczka] Off Screen aplications pack s60v5Paczka aplikacji Off Screen dla platformy s60v5 |
Aplikacje | bartek50003 | |
[S60v5] Aplikacja do wysyłania smsów z internetu |
Szukam | daanielito | |
[5800] s60v5 - aplikacja na menu 4x4 |
Szukam | Obek | |
[S60v5] potrzebna aplikacja do blokowania gasniecia wyswietl[S60v5] potrzebna aplikacja do blokowania gasniecia wyswietlacza |
Pytania i Problemy z telefonami | koziro7 | |