| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| daanielito | |
|
| Szukam czarnego motywu z Nokii N8 lub E8. Może być z ikonkami z Symbiana^3 lub bez nich. Motyw ma czarne tło, na dole niebieską belkę ale też może być bez niej Mam taki motyw biały i czarny ale na dodatkowo zielone zaznaczenie co mi za bardzo nie pasuje do czarnego i niebieskiego. Byłbym bardzo wdzięczny za za znalezienie takiego motywu. Myślę, ze za znalezienie ładnego motywu będę mógł się jakoś odwdzięczyć... _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Coś takiego? Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| W moim tel nazywa się NOKIA THEME BLACK. jak wiesz w jakich folderach jest ten motyw mogę wyciągnąć i zrobić instalke .sis _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| sadam81 | |
|
| laki X\Private-102071-tam są motyw wg UID _________________ |
||
| daanielito | |
|
N5230 napisał/a:
O tym motywie pisałem w opisie. A ten drugi to po screenie widzę, że to nie ten. W S^3 nie wiem w jakiej lokalizacji mogą być instalowane motywy. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Pobieranie / Download:
Podobo zripowane kilka motywów i ten też jest. _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Laki1231, to jest jakiś fioletowy motyw ze śmiesznymi ikonami. Dzięki koledzy, że chcecie mi pomóc ; ) Szukam dalej... Może znajdę sam. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Pobieranie / Download:
100mb paczka motywów. Oryginalnych z Nokii N8/C7/C6/E7 _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| daanielito | |
|
| O kurde... Jutro będę miał dostęp do kompa to pobiorę. Będę miał co sprawdzać : D _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| W paczce są screeny'y. Mirror: Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| daanielito | |
|
| Laki1231, jesteś wielki : D Jest mały problem, bo jednak prędko nie będę miał chwili aby ściągnąć sobie tą paczkę. Mógłby ktoś zapodać parę wersji motywu, o które mi chodzi? _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
[E52] Czarny, czytelny motyw |
Szukam | Hank | |
[N73] Nie włącza się lub jest czarny ekran |
Pozostałe | skorpion0118 | |
[N8] Motyw 2Pac'a lub Death Row |
Szukam | DwupaQQ | |
[S60v5] Motyw a la Omnia |
Szukam | daanielito | |
[S60v5] Biały, czytelny motyw |