| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| daanielito | |
|
Chcę abyście mi polecili najlepsze zręcznościowe gry na S60v5, zarówno na dotyk jak i akcelator ruchu. Chodzi mi o tytuły, download już sobie sam znajdę ; ) Mogą być też gry z innych kategorii, tylko żeby wciągały. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Spider Man Toxic City (HD) Airport Touch Micro Maze Ovi Maps Racing CSI: Miami The Mobile Game (HD) Radical Tube Sporo tego jest. Kwestia gustu kto co lubi. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| sadam81 | |
|
| Toon Warz, Armagedon Squadron, Wave Blazzer, Racing Thunder. Wszystkie na dotyk i akcelerometr. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| master228 | |
|
| Assassin Creed nie pamiętam ktora część chyba 2 albo 3. Tylko musisz znaleźć odpowiednią wersje, bardzo polecam ta grę jest naprawdę <ciach> To nie podwórko tylko forum. // stankovi23 _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| wentyl007 | |
|
| Dla mnie najlepsze to: Toon Warz, Armagedon Squadron, Wave Blazzer, Racing Thunder Global Race: Racing Thunder gierka w stylu Racing Thunder jest na akcelerometr i można grać przez BT Najlepszy arkanoid na akcelerator Ball Rush Aqua drugi też polecam ale nie stety bez akceleratora Meteor Brick Breaker Sky Force na akcelerometr Spider-Man: Toxic City HD Crazy Hamster The Big Roll in Paradise Bounce Micro Race MicroPool najlepszy bilard real Bowling najlepsze kręgle na akcelerometr Keronin Ninjani Redical Tube Arctica Breakfest HD Copter It potem cię może znudzić Warmux (wormsy) F1 Touch Racing HorseFace Throw It Tillander gra retro ale niesamowicie wciąga BlockFest Bounce Boing Battle: Gra tylko na dwie osoby Gry w kulki na akcelerometr: Maze Classoc Marble Maze Marble Maze 2 Micro Maze Labyrynth Gry java Need for speed: Hot Porsuit Milueg Jump akcelerometr w stylu ice tower Onion Tasty Dream na akcelerometr Doodle Jump na akcelerometr ta giera dopiero wciąga w stylu ice tower na akcelerometr Jest Jeszcze Asphalt 4 HD ale niestety się przycina ;/ nawet ruskie wersje sprawdzałem Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Lord Ez_pot | |
|
Zręcznościowe to też są fajne np z Off-Screen-All SpeedTester. A pozostałe to: AlienPinball, fruitholic (tylko tu trzeba również myśleć )Radical Tube, SnakeAutor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
[S60v5] Erotyczne gry |