Autor Wiadomość
kondzikpl [s60v5] MOD do dźwięku Napisany: 07 Mar 2011 10:25 [s60v5] MOD do dźwięku   Postaw piwo autorowi tego posta

Poszukuje patcha do ROMpatchera oczywiście który "podgłośniłby" mój telefon. Jeśli jest taka możliwość np. poprzez jakiś program to poproszę nazwę.
i nie chodzi mi tutaj o aplikacje PowerMP3 ponieważ jak się zwiększy w ustawieniach do 2dB to już charczy na słuchawkach... słuchawki mam bardzo dobre i wiem ze to nie jest wina słuchawek.
Jeśli się orientujecie chodzi mi o coś w stylu lepszych sterowników dźwięku jak to było w przypadku Sony Ericssonów.
Laki1231 [s60v5] MOD do dźwięku Napisany: 07 Mar 2011 10:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Nie polecam. Ponieważ dojdzie do uszkodzenia głośnika a wtedy prawdziwych oryginałów nie ma i będzie grał gorzej niż teraz. No chyba, że wyciągniesz z innego tel.

kondzikpl [s60v5] MOD do dźwięku Napisany: 07 Mar 2011 10:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Z głośników w telefonie w ogóle nie korzystam. Telefon bardziej służy mi jako odtwarzacz. Telefon mam 24/7 wyciszony. Jakby jednak ktoś znalazł coś ciekawego - dajcie znać kod emotikony: :) .
Laki1231 [s60v5] MOD do dźwięku Napisany: 08 Mar 2011 07:54   Postaw piwo autorowi tego posta

kondzikpl, patchy nie ma z tego co wiem jedynie korektor w różnego typu odtwarzaczach najlepiej odczuwalna różnica LCG Jukebox i zależy od wytrzymałości słuchawek, formy i ich jakości.

kondzikpl [s60v5] MOD do dźwięku Napisany: 08 Mar 2011 10:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Słuchawki Sennheiser HD205 ... wytrzymają naprawdę dużo !... Dzięki , obadam ten programik

/Edit 23:26
No więc program dobry, ale to jeszcze nie to czego szukam. Za dużo traci muzyka na jakości przy "głośniejszym" korektorze
Taifun [s60v5] MOD do dźwięku Napisany: 13 Mar 2011 11:45   Postaw piwo autorowi tego posta
po cholere zwiększać moc głośnika w telefonie?
Laki1231 [s60v5] MOD do dźwięku Napisany: 13 Mar 2011 11:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Taifun, moc słuchawek.
kondzikpl, wcale mnie to nie dziwi kod emotikony: :) nic innego nie znam do polecenia.

kondzikpl [s60v5] MOD do dźwięku Napisany: 20 Cze 2011 10:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Widzę że temat nie zamknięty. LGC Jukebox uszkodził mi telefon ^^ Lewy kanał dźwięku padł. Słuchałem tylko i wyłącznie na słuchawkach. Kiedy wysłałem telefon na gwarancje oczywiście odesłali go stwierdzając że telefon był zalany - ingerencja cieczy. Lekko mówiąc zdenerwowany poszedłem zrobić to na własną rękę. oddałem do serwisu. Powiedziano mi ze uszkodzony jest procesor w telefonie. Jeszcze debil skasował mi 50zł za zmostkowanie 2 kanałów... GŁUPOTA!. Telefon gra do d**y... Bass? już dla mnie nie istnieje. To bardziej pierdzi jak gra. Jestem zawiedziony... Dodam ze w BH-103 chodzą oba kanały stereo.