| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kondzikpl | |
|
| Poszukuje patcha do ROMpatchera oczywiście który "podgłośniłby" mój telefon. Jeśli jest taka możliwość np. poprzez jakiś program to poproszę nazwę. i nie chodzi mi tutaj o aplikacje PowerMP3 ponieważ jak się zwiększy w ustawieniach do 2dB to już charczy na słuchawkach... słuchawki mam bardzo dobre i wiem ze to nie jest wina słuchawek. Jeśli się orientujecie chodzi mi o coś w stylu lepszych sterowników dźwięku jak to było w przypadku Sony Ericssonów. |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie polecam. Ponieważ dojdzie do uszkodzenia głośnika a wtedy prawdziwych oryginałów nie ma i będzie grał gorzej niż teraz. No chyba, że wyciągniesz z innego tel. _________________ |
||
| kondzikpl | |
|
Z głośników w telefonie w ogóle nie korzystam. Telefon bardziej służy mi jako odtwarzacz. Telefon mam 24/7 wyciszony. Jakby jednak ktoś znalazł coś ciekawego - dajcie znać . |
||
| Laki1231 | |
|
| kondzikpl, patchy nie ma z tego co wiem jedynie korektor w różnego typu odtwarzaczach najlepiej odczuwalna różnica LCG Jukebox i zależy od wytrzymałości słuchawek, formy i ich jakości. _________________ |
||
| kondzikpl | |
|
| Słuchawki Sennheiser HD205 ... wytrzymają naprawdę dużo !... Dzięki , obadam ten programik /Edit 23:26 No więc program dobry, ale to jeszcze nie to czego szukam. Za dużo traci muzyka na jakości przy "głośniejszym" korektorze |
||
| Taifun | |
|
| po cholere zwiększać moc głośnika w telefonie? | ||
| Laki1231 | |
|
| Taifun, moc słuchawek. kondzikpl, wcale mnie to nie dziwi nic innego nie znam do polecenia._________________ |
||
| kondzikpl | |
|
| Widzę że temat nie zamknięty. LGC Jukebox uszkodził mi telefon ^^ Lewy kanał dźwięku padł. Słuchałem tylko i wyłącznie na słuchawkach. Kiedy wysłałem telefon na gwarancje oczywiście odesłali go stwierdzając że telefon był zalany - ingerencja cieczy. Lekko mówiąc zdenerwowany poszedłem zrobić to na własną rękę. oddałem do serwisu. Powiedziano mi ze uszkodzony jest procesor w telefonie. Jeszcze debil skasował mi 50zł za zmostkowanie 2 kanałów... GŁUPOTA!. Telefon gra do d**y... Bass? już dla mnie nie istnieje. To bardziej pierdzi jak gra. Jestem zawiedziony... Dodam ze w BH-103 chodzą oba kanały stereo. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
[C5-03] Głośnośc dźwięku na słuchawkach. |
Pytania i Problemy z telefonami | tokrzys14 | |
Anim ModŚwietna aplikacja która ma za zadanie zmiane animacji przejść w naszym smartphonie |
Aplikacje | ziomek | |
Nokia Mod |
Tematy | Jack | |
[Modyfikacja] Usuwanie dźwięku kamery |
Modyfikacje | lui754 | |
Brak dźwięku startowego 6730c |
Pytania i Problemy z telefonami | fevernova | |
[E75] Brak dźwięku w grach |
Pytania i Problemy z telefonami | Orzeszek | |
Battery Icon Modzmiana ikony baterii |
Aplikacje | patrikos23 | |