| Temat Przesunięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| vivro | |
|
| Witam Macie jakąś stronkę z godnymi polecenia motywami ? Chodzi mi głównie o takie porządne i dobrze dopracowanie a nie to co na 3/4 stronach motyw fajny ale jedynie co jets zmienione to tło i tło w menu. Albo zlewające się kolory czcionki lub brak dopracowania. Tutaj na forum jest motywów strasznie mało. Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. // sadam81 |
||
| torreno | |
|
| Zainstaluj sobie SPB Mobile Shell i zrób sobie menu w tym układzie Lifestyle tak jakby trzy pulpity, na jednym ekran główny czyli np pogoda,zegar,profile,itp a na innym ustaw sobie ikonki z aplikacjami a na następnym ustaw ikony w takiej kolejności jak masz w menu telefonu to tego ogarnij sobie jakiś motyw co ma fajny wygląd ikon jeszcze dodatkowo jakieś fajne tło i naprawdę telefon nie do poznania:) i przy tym zero pierniczenia tylko elegancko sobie śmigasz między pulpitami | ||
| vivro | |
|
| Miałem SPB ale i tak wole oryginalny tryb gotowości Satio. | ||
| torreno | |
|
| Wszytko zależy jak sobie ustawisz ikony jak dla mnie niebo a ziemia:P | ||
| sadam81 | |
|
| szukaj motywów autorstwa IND190 najlepiej dopracowane i najlepsze ikony ma. _________________ |
||
| vivro | |
|
| Znalazłem oficjalną strone IND190 super ma motywy. Oraz ma ich na prawdę dużo | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Regulamin działu Motywy |
240x320 | Szymuś | |
176x220 | Szymuś | |
128x160 | Szymuś | |
128x128 | Szymuś | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Różne motywy cz. 5 |
Tematy | misiuu21 | |
Różne motywy cz. 4 |
Tematy | misiuu21 | |
Motywy by Taieb |
Tematy | Jack | |