| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Koli96 | |
|
| Witam. Widziałem kiedyś taką aplikację do odblokowywanie telefonu jak w androdzie, tzn. takie kropki na ekranie się pojawiają i trzeba przesuwać palcem, tworząc odpowiednią kombinację. Ma ktoś może link do tej aplikacji? SSy: |
||
| Jack | |
|
| Mogę Cię pocieszyć że jest aplikacja nUnlock która odblokuje klawiaturę poprzez przesunięcie suwaka a o takiej metodzie blokowania jaką Przedstawiłes nie słyszałem _________________ |
||
| Koli96 | |
|
nUnlocka mam |
||
| darkhitman | |
|
| jest taka metoda na samsungch.nazywa sie intelegentne odblokowanie.ustawiasz znak jakim chcesz odblokowac telefon i pozniej wystarczy go narysowac na wyswietlaczu i tel sie odblokuje.mozna tez ustawic znak na jakies polaczenie. _________________ |
||
| pako92i | |
|
| czy mógł by ktoś podać nazwe tej aplikacji | ||
| pako92i | |
|
Pobieranie / Download:
Proszę darkhitman, po przeszukaniu paru stron internetowych znalazłem ta aplikacje link powyżej Linki do stron zewnętrznych kodujemy tagiem [code] // stankovi23 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[s60v5] Modyfikacja ekranu |
Szukam | domcioo16 | |
[X6] Ekrany jak w androidzie |
Szukam | Grzechu988 | |
O tym, jak Microsoft zarabia krocie na Androidzie |