| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| sadam81 | |
|
| Poszukuje aplikacji,wirtualnej klawiatury, w której mogę ustawic klawisze w dowolny miejscu ekranu. Proszę o linki. Dodam że szukajka nie pokazuje nic. _________________ |
||
| qwon | |
|
| Wpisz VirtualKey wersja 0.9.4 VPL by crisboon.sam się naszukałem niestety nie pamiętam gdzie dorwałem.Pozdrawiam. Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
Pobieranie / Download:
Nie trzeba się logować po 24kb więc daje na chomiku. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| sadam81 | |
|
| Hmm, mam to coś i mi nie pasuje bo to są gotowe zestawy klawiatur. Ja chce sobie ustawić swoją. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| sadam81, musisz edytować plik konfiguracyjny _________________ |
||
| sadam81 | |
|
Laki1231, juz do tego doszedłem haha teraz tylko odpowiednie wartości i bedzie git _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| sadam81, te wartości to przydałaby Ci się tabela kodów jaki za daną literę odpowiada ale skąd wziąść to nie wiem _________________ |
||
| sadam81 | |
|
Jest aplikacja napisana w pythonie KeyWiever czy coś podobnego Pochwały lecą. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
[E75] Wirtualna gitara/perkusja |
Szukam | Orzeszek | |
[N8] Klawiatura z iphona |
Szukam | Smokuuu | |
[E51]klawiatura |
Szukam | burn12 | |
[N8] Wygodniejsza klawiatura |
Szukam | Pukendejs | |
Mini klawiatura z Bluetoothem |