| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| loveris | |
|
| Potrzebuję ściągnąć najnowszego symbiana do Samsunga g810, ale w wersji PL, abym miał menu w PL. Prosiłbym więc o linka. Proszę o jak najszybszą odpowiedź, bo mi szwankuje fon Pozdrawiam. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 |
||
| Jack | |
|
| Żaden link. Wgraj przez jakiś updater softów dla samsunga _________________ |
||
| loveris | |
|
świetnie, ale nie ma żadnego update soft dla telefonów samsung, tylko dla laptopów lub do tych co nie trzeba tel |
||
| Meler | |
|
| Soft o oznaczeniu G810XDIB1 jest najnowszy dla Twojego telefonu i ma język polski. Wgrasz go programem Apollo Samsung nie ma aktualizacji softa dla symbianów |
||
| loveris | |
|
podaj mi linka z tym apollo bo nie mogę znaleść znalazłem kilka ale strona zyczy sobie płacenia, albo link nie działa |
||
| DSV | |
|
| http://symbiane.pl/wgrywa...ighlight=#42119 Tam jest link do programu. |
||
| loveris | |
|
podaj mi linka z tym apollo bo nie mogę znaleść znalazłem kilka ale strona zyczy sobie płacenia, albo link nie działa dzięki. Zainstalowałem wszytsko jednak nie wykrywa mi w apollo PDA, Modem sie instaluje na 100% a PDA nawet nie wykrywa mi aby mogło i jego zainstalować. Wziazku z tym wciąz mam starą wersje softu Może mi ktoś pomoć ?Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Połączone. Używaj opcji edytuj. // patrikos23 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[n82] najnowszy soft |
Pytania i Problemy z telefonami | mateusz89sko | |
[E71] Najnowszy soft do shackowania |
Szukam | mr.finchi1992 | |
[E71] Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft do telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | patrikos23 | |
Najnowszy album AC DC |
Szukam | Greg11 | |