Autor Wiadomość
loveris [Samsung g810] Najnowszy soft PL Napisany: 12 Sty 2011 12:21 [Samsung g810] Najnowszy soft PL   Postaw piwo autorowi tego posta
Potrzebuję ściągnąć najnowszego symbiana do Samsunga g810, ale w wersji PL, abym miał menu w PL. Prosiłbym więc o linka.
Proszę o jak najszybszą odpowiedź, bo mi szwankuje fon kod emotikony: :(

Pozdrawiam.

Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23
Jack [Samsung g810] Najnowszy soft PL Napisany: 12 Sty 2011 07:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Żaden link. Wgraj przez jakiś updater softów dla samsunga

loveris [Samsung g810] Najnowszy soft PL Napisany: 14 Sty 2011 06:50   Postaw piwo autorowi tego posta
świetnie, ale nie ma żadnego update soft dla telefonów samsung, tylko dla laptopów lub do tych co nie trzeba tel kod emotikony: :/
Meler [Samsung g810] Najnowszy soft PL Napisany: 14 Sty 2011 07:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Soft o oznaczeniu G810XDIB1 jest najnowszy dla Twojego telefonu i ma język polski. Wgrasz go programem Apollo

Samsung nie ma aktualizacji softa dla symbianów
loveris [Samsung g810] Najnowszy soft PL Napisany: 14 Sty 2011 09:59   Postaw piwo autorowi tego posta
podaj mi linka z tym apollo bo nie mogę znaleść znalazłem kilka ale strona zyczy sobie płacenia, albo link nie działa kod emotikony: :/
DSV [Samsung g810] Najnowszy soft PL Napisany: 14 Sty 2011 10:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
http://symbiane.pl/wgrywa...ighlight=#42119

Tam jest link do programu.
loveris [Samsung g810] Najnowszy soft PL Napisany: 14 Sty 2011 10:13   Postaw piwo autorowi tego posta
podaj mi linka z tym apollo bo nie mogę znaleść znalazłem kilka ale strona zyczy sobie płacenia, albo link nie działa kod emotikony: :/

dzięki. Zainstalowałem wszytsko jednak nie wykrywa mi w apollo PDA, Modem sie instaluje na 100% a PDA nawet nie wykrywa mi aby mogło i jego zainstalować. Wziazku z tym wciąz mam starą wersje softu kod emotikony: :/ Może mi ktoś pomoć ?

Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Połączone. Używaj opcji edytuj. // patrikos23