| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| torreno | |
|
| Witam gdy przeglądam różne aplikacje w markecie to na końcu listy z aplikacjami zawsze pisze "wymagane jest uwierzytelnienie zaloguj się na koncie google" i tu mam pytanie czy jak się nie zaloguje to nie będę miał dostępu do nowych aplikacji? A jeżeli już zalogowanie jest niezbędne to jak można zmienić Email bo tam jest ustawiony adres byłego właściciela a jak wiadomo nie mam do niego dostępu..... Proszę o pomoc. |
||
| Casaya | |
|
| Najlepiej zrobic hard reset i od nowa ustawiac konto,bo jak jest jego konto email to wszystkie synchronizacje które robisz,jak kontakty,lista facebook itp beda widoczne na jego email. mozesz nie robic hard reset tylko wejdz w ustawienia konta i synchronizacje i tutaj masz pewnie jego email.usun go i wstaw swój... ale nie wiem jak to bedzie teraz wygladalo.musialbys wlaczyc net i sprawdzic czy synchronizuje. ja jednak polecal bym hard reset i ustawienie wszystkiego bezposrednio na swoje konto.wtedy android market bedzie chodzil bez uwierzytelnienia _________________ |
||
| torreno | |
|
| Czyli jak się nie zaloguje to nie wyświetlą się nowości? | ||
| Casaya | |
|
| torreno, jak sie nie zalogujesz to chyba nawet nie pobierzesz.nie mialem sytuacji gdzie nie bylem zalogowany.ale nowosci beda tak czy inaczej _________________ |
||
| torreno | |
|
| Z synchronizowałem E mail i w markecie wybrałem własny adres... Czy istnieje jeszcze jakieś zagrożenie? Bo żeby usunąć jego adres to tak jak mówiłeś trzeba reset.... | ||
| Laki1231 | |
|
torreno, nie musisz resetu, chyba że chcesz nic nie ryzykujesz menu, ustawienia, konta i synchronizacja, dodaj konta zakładasz nowy email i usuwasz stare konto gotowe |
||
| torreno | |
|
| Nie można pisze że te konto jest powiązane z aplikacjami czy coś takiego..... | ||
| Casaya | |
|
| Laki1231, podalem to juz Opis:
_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Undisputed, nie czytałem za duzo to tylko wipe kolego, tracisz wszystkie dane. Wyłączasz tel, trzymasz VOL w góre + przycisk home + power - włączy się menu i tam przyciskami vol wybierasz FULL wipe i klawiszem home zatwierdzasz. _________________ |
||
| torreno | |
|
| Szkoda mi wszystkich aplikacji ten telefon ma zaktualizowanego androida i ma moda cyanogenmod czy to wszystko stracę? |
||
| Laki1231 | |
|
| torreno, nie tego nie ale aplikacje tak innego wyjścia chyba nie ma, chyba że procesy pozabijać i da rade wtedy. _________________ |
||
| torreno | |
|
| A roota usunie ? Bo jeśli tylko aplikacje i gierki to jeszcze bym się skusił | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[C6] Kilka pytań początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | Latek | |
[N500] Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | bungar | |
[Nokia N8] Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | mssg | |
5530 Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | mic1221 | |
[Omnia HD] Kilka pytań (ważne) |
Pytania i Problemy z telefonami | Lord Ez_pot | |
Nokia 6210 kilka pytań |