Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
torreno [Samsung Galaxy S] Zmiana adresu E-mail i kilka pytań Napisany: 30 Gru 2011 06:01 [Samsung Galaxy S] Zmiana adresu E-mail i kilka pytań   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam gdy przeglądam różne aplikacje w markecie to na końcu listy z aplikacjami zawsze pisze "wymagane jest uwierzytelnienie zaloguj się na koncie google" i tu mam pytanie czy jak się nie zaloguje to nie będę miał dostępu do nowych aplikacji?
A jeżeli już zalogowanie jest niezbędne to jak można zmienić Email bo tam jest ustawiony adres byłego właściciela a jak wiadomo nie mam do niego dostępu.....
Proszę o pomoc.
Casaya [Samsung Galaxy S] Zmiana adresu E-mail i kilka pytań Napisany: 30 Gru 2011 06:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
Najlepiej zrobic hard reset i od nowa ustawiac konto,bo jak jest jego konto email to wszystkie synchronizacje które robisz,jak kontakty,lista facebook itp beda widoczne na jego email.
mozesz nie robic hard reset tylko wejdz w ustawienia
konta i synchronizacje
i tutaj masz pewnie jego email.usun go i wstaw swój... ale nie wiem jak to bedzie teraz wygladalo.musialbys wlaczyc net i sprawdzic czy synchronizuje.

ja jednak polecal bym hard reset i ustawienie wszystkiego bezposrednio na swoje konto.wtedy android market bedzie chodzil bez uwierzytelnienia

torreno [Samsung Galaxy S] Zmiana adresu E-mail i kilka pytań Napisany: 30 Gru 2011 06:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Czyli jak się nie zaloguje to nie wyświetlą się nowości?
Casaya [Samsung Galaxy S] Zmiana adresu E-mail i kilka pytań Napisany: 30 Gru 2011 06:34   Postaw piwo autorowi tego posta

torreno, jak sie nie zalogujesz to chyba nawet nie pobierzesz.nie mialem sytuacji gdzie nie bylem zalogowany.ale nowosci beda tak czy inaczej

torreno [Samsung Galaxy S] Zmiana adresu E-mail i kilka pytań Napisany: 30 Gru 2011 06:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Z synchronizowałem E mail i w markecie wybrałem własny adres... Czy istnieje jeszcze jakieś zagrożenie? Bo żeby usunąć jego adres to tak jak mówiłeś trzeba reset....
Laki1231 [Samsung Galaxy S] Zmiana adresu E-mail i kilka pytań Napisany: 30 Gru 2011 06:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
torreno, nie musisz resetu, chyba że chcesz nic nie ryzykujesz kod emotikony: ;P

menu, ustawienia, konta i synchronizacja, dodaj konta zakładasz nowy email i usuwasz stare konto gotowe
torreno [Samsung Galaxy S] Zmiana adresu E-mail i kilka pytań Napisany: 30 Gru 2011 06:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie można pisze że te konto jest powiązane z aplikacjami czy coś takiego.....
Casaya [Samsung Galaxy S] Zmiana adresu E-mail i kilka pytań Napisany: 30 Gru 2011 06:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Laki1231, podalem to juz

Opis:
  • wejdz w ustawienia
    konta i synchronizacje
    i tutaj masz pewnie jego email.usun go i wstaw swój

kod emotikony: :P

Laki1231 [Samsung Galaxy S] Zmiana adresu E-mail i kilka pytań Napisany: 30 Gru 2011 06:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Undisputed, nie czytałem za duzo kod emotikony: ;D

to tylko wipe kolego, tracisz wszystkie dane.

Wyłączasz tel, trzymasz VOL w góre + przycisk home + power - włączy się menu i tam przyciskami vol wybierasz FULL wipe i klawiszem home zatwierdzasz.

torreno [Samsung Galaxy S] Zmiana adresu E-mail i kilka pytań Napisany: 30 Gru 2011 07:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Szkoda mi wszystkich aplikacji ten telefon ma zaktualizowanego androida i ma moda cyanogenmod czy to wszystko
stracę?
Laki1231 [Samsung Galaxy S] Zmiana adresu E-mail i kilka pytań Napisany: 30 Gru 2011 07:06   Postaw piwo autorowi tego posta

torreno, nie tego nie ale aplikacje tak innego wyjścia chyba nie ma, chyba że procesy pozabijać i da rade wtedy.

torreno [Samsung Galaxy S] Zmiana adresu E-mail i kilka pytań Napisany: 30 Gru 2011 07:09   Postaw piwo autorowi tego posta

A roota usunie ? Bo jeśli tylko aplikacje i gierki to jeszcze bym się skusił
1 2 »