| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| hatake00 | |
|
| Witam Od jakiegoś czasu mój Samsung zaczął się po prostu psuć: zawieszać, zmieniać ustawienia, przestał działać odtwarzacz (cały czas wyszukuje pliki i się to nie kończy) i występują inne, drobniejsze błędy. Chcąc wykonać mięki reset, poprzez wpisanie kodu, wyświetla mi się info, proszące o podanie kodu zabezpieczającego, którego ja albo nie wpisywałem w ogóle, albo nie pamiętam. Próbowałem standardowe kody, ale nie pasują. Natomiast jeśli chodzi o metodę przy wyłączeniu telefonu, to nie działa mi ani: - zielona słuchawka + gwiazdka + 3 - zielona słuchawka + gwiazdka + 3 + włącznik - włącznik + gwiazdka + 3 Żaden z tych kodów nie działa, telefon włącza się normalnie. Zaznaczam, iż przytrzymywałem klawisze do około 15 sekund po włączeniu telefonu. Jak zrobić hard reset? |
||
| Laki1231 | |
|
| Możesz zrobić kodem *#7470# Hard reset *#7370# całkowity reset, przywrócenie ustawień fabrycznych, czyli tak jak po kupnie _________________ |
||
| hatake00 | |
|
| Drogi moderatorze, czy ty w ogóle czytasz posty? Napisałem, że kody mi nie działają! | ||
| Laki1231 | |
|
| Ty robiłeś to i tylko wymieniłeś to !!!!! Opis:
A ja napisałem to !!! Opis:
A przeczytałeś do końca co napisałem? Tych moich 2kodów nie wymieniłeś ! A kod standardowy to 000000 lub 0000 lub 1234 lub 12345 lub 00000000 _________________ |
||
| hatake00 | |
|
| Proszę na mnie nie krzyczeć, bo sobie tego nie życzę. Poza tym polecam jeszcze raz zapoznać się z treścią mojego posta. hatake00 napisał/a:
|
||
| Laki1231 | |
|
| To Ci odpisałem wypróbuj wszystkie kody jeśli to nie przejdzie spróbuj zaktualizować sobie softa. "A kod standardowy to 000000 lub 0000 lub 1234 lub 12345 lub 00000000" _________________ |
||
| hatake00 | |
|
| A inny sposób na hard reset? Soft mam akurat najnowszy, jaki jest dostępny (i to był wgrany oryginalnie). | ||
| Laki1231 | |
|
| Ale jakbyś przeinstalował to byłoby to samo co hard reset. A skoro kodu nie znasz no to nie wiem. W internecie znalazłem jeszcze to: *2767*3855# _________________ |
||
| hatake00 | |
|
| Z tym, że nie da się wgrać softu, bo nie wykrywa mi telefonu (nawet po instalacji sterowników). | ||
| Laki1231 | |
|
| Próbowałeś kodu powyżej? Może uszkodzony kabel masz? *2767*3855# _________________ |
||
| hatake00 | |
|
Nie mam nic uszkodzonego. Mam Vistę, ale na też nie idzie.Kod powyżej to miękki reset, który już i tak zrobiłem. Działa mi tylko wgranie "Modemu" przez Apollo, bo "PDA" już nie wykrywa. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Smartfony: jaki wybrać system? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Casaya | |
[c6] Telefon czasami się wiesza |
Pytania i Problemy z telefonami | jacaaa8 | |
[N97 Mini] Wiesza się przy odblokowywaniu |
Pytania i Problemy z telefonami | patryksrem | |
[Samsung I8510] Niedziałające klawisze - telefon sie wiesza |
Pytania i Problemy z telefonami | tipp-ex | |