| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| The Raptor | |
|
| Witam. Istnieje jakaś dobra przeglądarka internetowa kompatybilna z touchpadem? Na standardowej działa on płynnie i bardzo precyzyjnie, ale ma ona ograniczenia. Zainstalowałem operę mini, ale tam przesuwając palec po touchpadzie myszka chodzi skokowo (o niecałe pół centymetra) tak jak naciskając klawisz kierunku. Mój telefon to Samsung i8510 |
||
| patrikos23 | |
|
| Spróbuj Operę Mobile. _________________ |
||
| The Raptor | |
|
| OK, spróbuję. A jaką wersję najlepiej? Zapomniałem jeszcze dodać, że zainstalowałem Operę mini 10.1 |
||
| patrikos23 | |
|
Nie ma takiej wersji mini Pomyliłeś z mobile._________________ |
||
| dumel31 | |
|
| spróbuj skyfire mam na nokii i działa git _________________ |
||
| The Raptor | |
|
| OK, dzięki. A jeszcze jedno pytanie w sprawie telefonu. Ne działa mi GPS i nie wiem dlaczego. Co może być nie tak? |
||
| patrikos23 | |
|
| w ustawieniach pozycjonowania zaznacz zintegrowany/wbudowany gps. Możesz dodatkowo zaznaczyć wspomaganie agps, tylko, że wtedy ciągnie kasę za transfer bo korzysta z internetu. Nie jest dużo gdyż ciągnie parę kilo, ale za to szybciej łapie fixa. _________________ |
||
| The Raptor | |
|
| Jest zaznaczone. Poza tym nie wiem czy telefon faktycznie ma aGPS jak deklaruje producent. W ustawieniach pozycjonowania są opcje: - Zintegrowany GPS - Bluetooth GPS - Bazująca na sieci (kumpel w C5 ma jeszcze jedną: wspomaganie GPS (czy jakoś tak)) |
||
| patrikos23 | |
|
| Zaznacz wszystkie oprócz tej drugiej. Na jakiej podstawie twierdzisz, że ci gps nie działa? _________________ |
||
| The Raptor | |
|
| Mam zaznaczone tak jak mówisz. Chodzi o to, że nigdzie nie mogę złapać pozycji. Używając np. "Dane GPS", "Punkty orientacyjne", "Google maps"... |
||
| patrikos23 | |
|
| Wyjdź na zewnątrz i wtedy powinno działać. W pomieszczeniu albo nie łapie albo trzeba się nieźle naczekać. _________________ |
||
| The Raptor | |
|
| Próbowałem w różnych miejscach, za każdym razem szuka pare sekund, później wyskakuje: "Nie udała się próba nawiązania połączenia. Spróbować ponownie?" i bierze za to kasę... (w "Punkty orientacyjne") | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Przeglądarka internetowa Mozilla Firefox dla n9 |
Newsy | Laki1231 | |
[C7] Nie działa przeglądarka internetowa symbiana. |
Pytania i Problemy z telefonami | domix | |
Przeglądarka internetowa Opera Mini 6.50.29702 |
Newsy | Laki1231 | |