Autor Wiadomość
The Raptor [Samsung i8510] Przeglądarka internetowa i touchpad Napisany: 14 Lut 2011 11:48 [Samsung i8510] Przeglądarka internetowa i touchpad   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam.
Istnieje jakaś dobra przeglądarka internetowa kompatybilna z touchpadem?
Na standardowej działa on płynnie i bardzo precyzyjnie, ale ma ona ograniczenia. Zainstalowałem operę mini, ale tam przesuwając palec po touchpadzie myszka chodzi skokowo (o niecałe pół centymetra) tak jak naciskając klawisz kierunku.
Mój telefon to Samsung i8510
patrikos23 [Samsung i8510] Przeglądarka internetowa i touchpad Napisany: 15 Lut 2011 06:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Spróbuj Operę Mobile.

The Raptor [Samsung i8510] Przeglądarka internetowa i touchpad Napisany: 15 Lut 2011 09:00   Postaw piwo autorowi tego posta
OK, spróbuję. A jaką wersję najlepiej?

Zapomniałem jeszcze dodać, że zainstalowałem Operę mini 10.1
patrikos23 [Samsung i8510] Przeglądarka internetowa i touchpad Napisany: 15 Lut 2011 04:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie ma takiej wersji mini kod emotikony: :] Pomyliłeś z mobile.

dumel31 [Samsung i8510] Przeglądarka internetowa i touchpad Napisany: 15 Lut 2011 04:39   Postaw piwo autorowi tego posta
spróbuj skyfire
mam na nokii i działa git

The Raptor [Samsung i8510] Przeglądarka internetowa i touchpad Napisany: 15 Lut 2011 05:58   Postaw piwo autorowi tego posta
OK, dzięki.

A jeszcze jedno pytanie w sprawie telefonu.
Ne działa mi GPS i nie wiem dlaczego. Co może być nie tak?
patrikos23 [Samsung i8510] Przeglądarka internetowa i touchpad Napisany: 15 Lut 2011 06:37   Postaw piwo autorowi tego posta

w ustawieniach pozycjonowania zaznacz zintegrowany/wbudowany gps. Możesz dodatkowo zaznaczyć wspomaganie agps, tylko, że wtedy ciągnie kasę za transfer bo korzysta z internetu. Nie jest dużo gdyż ciągnie parę kilo, ale za to szybciej łapie fixa.

The Raptor [Samsung i8510] Przeglądarka internetowa i touchpad Napisany: 15 Lut 2011 06:57   Postaw piwo autorowi tego posta
Jest zaznaczone.
Poza tym nie wiem czy telefon faktycznie ma aGPS jak deklaruje producent.
W ustawieniach pozycjonowania są opcje:
- Zintegrowany GPS
- Bluetooth GPS
- Bazująca na sieci

(kumpel w C5 ma jeszcze jedną: wspomaganie GPS (czy jakoś tak))
patrikos23 [Samsung i8510] Przeglądarka internetowa i touchpad Napisany: 15 Lut 2011 06:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Zaznacz wszystkie oprócz tej drugiej.
Na jakiej podstawie twierdzisz, że ci gps nie działa?

The Raptor [Samsung i8510] Przeglądarka internetowa i touchpad Napisany: 15 Lut 2011 07:07   Postaw piwo autorowi tego posta
Mam zaznaczone tak jak mówisz.
Chodzi o to, że nigdzie nie mogę złapać pozycji.
Używając np. "Dane GPS", "Punkty orientacyjne", "Google maps"...
patrikos23 [Samsung i8510] Przeglądarka internetowa i touchpad Napisany: 15 Lut 2011 07:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Wyjdź na zewnątrz i wtedy powinno działać. W pomieszczeniu albo nie łapie albo trzeba się nieźle naczekać.

The Raptor [Samsung i8510] Przeglądarka internetowa i touchpad Napisany: 15 Lut 2011 07:19   Postaw piwo autorowi tego posta
Próbowałem w różnych miejscach, za każdym razem szuka pare sekund, później wyskakuje: "Nie udała się próba nawiązania połączenia. Spróbować ponownie?" i bierze za to kasę... (w "Punkty orientacyjne")
1 2 »