| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Lord Ez_pot | |
|
| Witam, zna ktoś może jakieś rozwiązania dla symbiana s60v5? Chodzi mi konkretnie o zaznaczanie większe ilości plików - strasznie monotonne jest ciągłe wchodzenie w opcje, zjeżdżanie w zaznaczania i klikanie w zaznacz... Pan z infolinii powiedział mi że w sieci jest wiele programów, które w prosty sposób ułatwiają ten proceder, jednak żadnego takiego się nie doszukałem. Ma ktoś może jakieś propozycje? I kolejne pytanie z innej beczki - poszukuję strony, która poświęcona jest tylko Omni HD - głównie chodzi mi Widgety (z innych modeli 90% nie działa), motywy oraz ciekawe zbiory gier i aplikacji przeznaczonych konkretnie na ten telefon - wiem że na tej stronie są różne aplikacje, ale niektóre działają a nie... Większość z nich jest po prostu pod nokię 5800. Czekam na propozycję. P.S - fajnie by było gdyby ktoś posiadający taki telefon zareklamował się tutaj, gdyż szukam osoby, która dobrze zna ten telefon i mogłaby mi pomóc w paru sprawach. |
||
| Jack | |
|
| Co do zaznaczania plików wykorzystaj to http://symbiane.pl/the-pencil-vt8657.htm _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Lord Ez_pot | |
|
| Dzięki wielkie za ten programik, świetny ;] Teraz tylko jakaś fajna strona, albo chociaż linki do tematów bądź aplikacji/widgetów i już będę całkiem szczęśliwy... | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Samsung Omnia W |
Recenzje telefonów | Laki1231 | |
Samsung Omnia HD |
Tematy | Jack | |
Problematyczny Samsung Omnia 7 |
Newsy | Laki1231 | |
Samsung Omnia W z 1,4-gigahercowym procesorem |
Newsy | Laki1231 | |
Czy to Samsung Omnia 7? I dlaczego 7? |