| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| vivro | |
|
| Witam Wczoraj do rączek trafił mi SE Satio i mam problem z nim. Wchodzę na WiFi znajduję mi moją sieć, wpisuję hasło, robi jakiś test i piszę że połączono. Daję przeglądaj internet i wyskakuję błąd bramy. Nie mam pojęcia o co chodzi. Resetowałem ustawienia to też nic nie dało. Oraz mam pytanko czy jest możliwe złamanie softu na nim. Soft jaki teraz posiada : 1218-9500_R1CC001 Oraz nie potrafię znaleźć ustawień odtwarzacza muzyki w tym telefonie. Gdzie on się znajduję ? |
||
| Harmattan | |
|
Więc tak.. NA sofcie R1 da się go zhackować. ustawienia odtwarzacza muzyki...Mówisz o tym, gdzie wchodzisz w multimedia czy o tym symbianowym ? _________________ |
||
| vivro | |
|
| Chodzi mi o coś w stylu korektor, może skórki czy coś. Bo nie potrafię znaleźć | ||
| Harmattan | |
|
| nie ma czegoś takiego... Korektor trzeba pobrać zewnętrzny, se wypuściło darmowy equalizer do pobrania z playnow arena. _________________ |
||
| vivro | |
|
| Jak go pobrać stamtąd ? | ||
| Harmattan | |
|
http://symbiane.pl/equalizer-vt20791.htm mamy to na forum... Wystarczy poszukać _________________ |
||
| vivro | |
|
Mam problem otóż występuję ten w.w błąd i chciałem go zaktualizować do najnowszej wersji lecz program takowej nie wykrywa Oraz jak mogę uzyskać dostęp do PlayNow z telefonu ? |
||
| Harmattan | |
|
| Dostęp do playnow uzyskasz wchodząc w przeglądarke i np. wejdź w zakładki motywy i wybierz "more themes" i od razu wejdziesz na playnow. Co do zakutalizowania, SESUS' nie wykrywa Ci najnowszego softa ? Dziwne. Na pewno masz R1 ? _________________ |
||
| vivro | |
|
| wchodzę w : Sony Ericsson PC Companion 2.0 I tam mi właśnie pisze że nie wykryto aktualizacji. A powiedz mi wyczytałem że na ten błąd bramy działa HardReset jak go zrobić na Satio ? | ||
| Marcin321231 | |
|
| kodem *#7370# tylko wcześniej zrób kopie swoich danych z pamięci telefonu | ||
| vivro | |
|
| Dziękuje kopie właśnie przed chwilą zrobiłem. Napisze jaki będzie tego efekt. | ||
| Harmattan | |
|
| vivro, radzę Ci robić aktualke fona przez Sony Ericsson Update Service. Tylko pamiętaj, że już go nie zhackojesz na sofcie R2. _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
[Satio] Brak polaczenia bramy w WiFi |