Autor Wiadomość
vivro [Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi Napisany: 18 Sie 2011 02:36 [Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam
Wczoraj do rączek trafił mi SE Satio i mam problem z nim.
Wchodzę na WiFi znajduję mi moją sieć, wpisuję hasło, robi jakiś test i piszę że połączono.
Daję przeglądaj internet i wyskakuję błąd bramy. Nie mam pojęcia o co chodzi. Resetowałem ustawienia to też nic nie dało.
Oraz mam pytanko czy jest możliwe złamanie softu na nim. Soft jaki teraz posiada : 1218-9500_R1CC001
Oraz nie potrafię znaleźć ustawień odtwarzacza muzyki w tym telefonie. Gdzie on się znajduję ?
Harmattan [Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi Napisany: 18 Sie 2011 04:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Więc tak.. NA sofcie R1 da się go zhackować. ustawienia odtwarzacza muzyki...Mówisz o tym, gdzie wchodzisz w multimedia czy o tym symbianowym ? kod emotikony: ;D

vivro [Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi Napisany: 18 Sie 2011 04:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Chodzi mi o coś w stylu korektor, może skórki czy coś. Bo nie potrafię znaleźć
Harmattan [Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi Napisany: 18 Sie 2011 05:35   Postaw piwo autorowi tego posta

nie ma czegoś takiego... Korektor trzeba pobrać zewnętrzny, se wypuściło darmowy equalizer do pobrania z playnow arena.

vivro [Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi Napisany: 19 Sie 2011 02:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak go pobrać stamtąd ?
Harmattan [Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi Napisany: 19 Sie 2011 09:16   Postaw piwo autorowi tego posta

http://symbiane.pl/equalizer-vt20791.htm mamy to na forum... Wystarczy poszukać kod emotikony: :)

vivro [Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi Napisany: 20 Sie 2011 10:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam problem otóż występuję ten w.w błąd i chciałem go zaktualizować do najnowszej wersji lecz program takowej nie wykrywa kod emotikony: :(
Oraz jak mogę uzyskać dostęp do PlayNow z telefonu ?
Harmattan [Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi Napisany: 20 Sie 2011 11:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Dostęp do playnow uzyskasz wchodząc w przeglądarke i np. wejdź w zakładki motywy i wybierz "more themes" i od razu wejdziesz na playnow. Co do zakutalizowania, SESUS' nie wykrywa Ci najnowszego softa ? Dziwne. Na pewno masz R1 ?

vivro [Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi Napisany: 20 Sie 2011 11:25   Postaw piwo autorowi tego posta

wchodzę w : Sony Ericsson PC Companion 2.0 I tam mi właśnie pisze że nie wykryto aktualizacji. A powiedz mi wyczytałem że na ten błąd bramy działa HardReset jak go zrobić na Satio ?
Marcin321231 [Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi Napisany: 20 Sie 2011 11:29   Postaw piwo autorowi tego posta

kodem *#7370# tylko wcześniej zrób kopie swoich danych z pamięci telefonu
vivro [Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi Napisany: 20 Sie 2011 11:33   Postaw piwo autorowi tego posta

Dziękuje kopie właśnie przed chwilą zrobiłem. Napisze jaki będzie tego efekt.
Harmattan [Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi Napisany: 20 Sie 2011 11:42   Postaw piwo autorowi tego posta

vivro, radzę Ci robić aktualke fona przez Sony Ericsson Update Service. Tylko pamiętaj, że już go nie zhackojesz na sofcie R2.