| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| nietopyrz | |
|
| Mam problem z aktulizacją nowego satio mam kuponego z salonu orange ściagam program do aktulizacji UptadeService włączam i wyskakuje "Nie można nawiązać połączenia z siecią. Sprawdź połączenie sieciowe i spóbuj ponownie mam netie 2mb i program antywirusowy avast co mam zrobić Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj się z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson |
||
| drago_o | |
|
| spróbuj na czas aktualizacji wyłączyć firewalla może coś da... _________________ |
||
| nietopyrz | |
|
Niestety wyłączam zapory i wszystko i nic może ktoś mi pomoże ( |
||
| drago_o | |
|
| może przez przypadek zaporę systemu włączyłeś?? sprawdź czy nie masz dodanego w systemowej zaporze do blokowanych... mi samemu często się zdarza jak włączam jakiś program i wyskakuje komunikat to odruchowo naciskam blokuj nadal zamiast odblokuj... _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[Satio] Poszukuje softu na SE SATIO |
Szukam | gentuuu | |
[6220c] Okrojone menu kontaktów po aktualizacji softu |
Pytania i Problemy z telefonami | Devill11 | |
[N73] W trakcie aktualizacji softu wyłączyli prąd!!!Nokia n73 aktualizowałem soft i wyłączyli mi prąd |
Pytania i Problemy z telefonami | szubiseven | |
[N96] Błąd karty SIM po aktualizacji |
Pytania i Problemy z telefonami | endrjuldz | |
Jak zachować hack telefonu po formacie / aktualizacji softu? |
Hacked Symbian/Flashing | Jack | |
Utracono połączenie przy próbie aktualizacji |
Pytania i Problemy z telefonami | kasprzyk92 | |
[5800] Sterowniki przy wgrywaniu softu |
Pytania i Problemy z telefonami | wonsz225 | |
[5800] Biały ekran przy wgrywaniu aktualizacji |
Pytania i Problemy z telefonami | grzesiek1925 | |