| Temat Przesunięty przez: Meler |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ajgorpimp | |
|
| Witam wszystkich użytkowników. Mam telefon SE satio od 2 miesiecy i w sumie byłem z niego zadowolony do pewnego czasu. Mam poblem, bo baaardzo lubie sluchac muzyki w telefonie i robie to baaardzo często, ostatnio sluchalem muzyki jakies 3h bez przerwy ( to nie bylo najdluzej, dlatego sie zdziwilem) i gdy wylaczylem odtwarzac i ponownie chcialem wlaczyc to mi sie cos zawiesilo, nagle telefon mi sie wyłączył. Włączyłem tel, wchodze w Menu>multimedia, a tam tylko 2 foldery "ZDjęcia" i pod spodem "WIDEO" a wczensiej byla tez muzyka. jestem zielony jesli chodzi o takie rzeczy... aktualizowalem soft, przywracalem ustawienia fabryczne i nic. Dalej nie mam na czym odtwarzac muzy. PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!!!!!! Z góry dziękuję i pozdrawiam!!!! |
||
| Laki1231 | |
|
| Mniej tych wykrzyknikow. Zrób reset do ustawień fabryczynych jak nie pomoże zrób sobie aktualizację telefonu. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Wgraj softa nowego... Moderatorzy wrzućcie to do innego działu. _________________ |
||
| Meler | |
|
| Przeniosłem. Następnym razem używaj opcji zgłaszania postów. Co do problemu sprawdź czy w folderze z;\sys\bin jest plik musicplayer.exe Jeśli tak to go uruchom. Powinien się uruchomić odtwarzacz. |
||
| ajgorpimp | |
|
| Robiłem przywracanie ustawień fabrycznych, aktualizowałem soft, nie wgram nowego softa bo chce mieć gwarancje(jeśli to nie ma znaczenia to sorry ale nie znam się tak na tym), A GDZIE JEST TEN DYSK Z???:D | ||
| Meler | |
|
| W xplore zaznacz pokazywanie dysków ukrytych. co do wgrywania softu nie stracisz gwarancji. | ||
| ajgorpimp | |
|
Sorry ale mógłbyś mi powiedzieć krok po kroku co włączać? bo nie wiem co to xplore |
||
| Meler | |
|
| Xplore to eksplorator plików. ściągnij go, zainstaluj, w ustawieniach zaznacz pokazywanie dysków ukrytych Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| ajgorpimp | |
|
Pobieranie / Download:
TO tak? |
||
| Meler | |
|
| Tak może być to, linki dajemy w tagu CODE |
||
| ajgorpimp | |
|
Przepraszam już muszę wychodzić wiec na razie dziękuję za pomoc jeśli bd miał jakieś problemy to bd tutaj pisać dzięki bardzo! Dobra juz jestem! Mam ten program i nie wiem ocb... nie moge otworzyc folderu "sys" i podejżewam że albo mi sie wszystko usunelo z tego folderu, albo chodzi o to ze nie mam pelnej wersji tego programu X-plore. Niepokoi mnie tez to ze na tym dysku "z" mam pamiec 0.... Meler, Panie Meler!! jest Pan??? bo widze że pan tu najwięcej moze mi pomóc a zależy mi zeby to szybko zrobic bo potrzebny mi ten odtwarzacz baaaardzo! Nie pisz posta pod postem. Posty złacone. // Laki1231 |
||
| Meler | |
|
| Chyba bez pełnej reinstalacji softu się nie obędzie. Do tego potrzebny byłby shackowany telefon. A jak wiadomo tego się nie da zrobić | ||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Paczki aplikacjiTutaj wrzucamy wszystkie paczki z aplikacjami! |
Aplikacje | michwoj79 | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
Instalowanie aplikacji zpoza Androidu na 3 sposoby |
Poradniki Android | Laki1231 | |
[N95] "Brak Pamięci" przy uruchamianiu aplikacji |
Pytania i Problemy z telefonami | Kasprol | |
[Modyfikacja] Dodatkowe ikony w menu "POWER" |
Modyfikacje | Laki1231 | |
[5800] "Brak pamięci, zamknij..." przeglądając net |
Pytania i Problemy z telefonami | stingear | |
[X6] Brak folderu "resource" |
Pytania i Problemy z telefonami | baQ | |
Android musi "mulić"? Nieprawda! Ale "muli''Android jest wolny, ale nie z powodów, jakie podał Andrew Munn. |
Newsy | xJAmaTOx | |
Steve Jobs "nie jest zainteresowany" wpływem iPhon |
Newsy | Laki1231 | |
HTC Desire S - "Pragnienie" tym razem nie ma szans[pierwsze wrażenia] |
Newsy | Laki1231 | |