Temat Przesunięty przez: Meler
Autor Wiadomość
ajgorpimp [Satio] Brak aplikacji "Muzyka" w menu multimediów Napisany: 10 Mar 2011 09:15 [Satio] Brak aplikacji "Muzyka" w menu multimediów   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam wszystkich użytkowników. Mam telefon SE satio od 2 miesiecy i w sumie byłem z niego zadowolony do pewnego czasu. Mam poblem, bo baaardzo lubie sluchac muzyki w telefonie i robie to baaardzo często, ostatnio sluchalem muzyki jakies 3h bez przerwy ( to nie bylo najdluzej, dlatego sie zdziwilem) i gdy wylaczylem odtwarzac i ponownie chcialem wlaczyc to mi sie cos zawiesilo, nagle telefon mi sie wyłączył. Włączyłem tel, wchodze w Menu>multimedia, a tam tylko 2 foldery "ZDjęcia" i pod spodem "WIDEO" a wczensiej byla tez muzyka.
jestem zielony jesli chodzi o takie rzeczy...
aktualizowalem soft, przywracalem ustawienia fabryczne i nic. Dalej nie mam na czym odtwarzac muzy. PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!!!!!!

Z góry dziękuję i pozdrawiam!!!!
Laki1231 [Satio] Brak aplikacji "Muzyka" w menu multimediów Napisany: 11 Mar 2011 08:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Mniej tych wykrzyknikow.

Zrób reset do ustawień fabryczynych jak nie pomoże zrób sobie aktualizację telefonu.

sadam81 [Satio] Brak aplikacji "Muzyka" w menu multimediów Napisany: 12 Mar 2011 07:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Wgraj softa nowego...

Moderatorzy wrzućcie to do innego działu.

Meler [Satio] Brak aplikacji "Muzyka" w menu multimediów Napisany: 12 Mar 2011 08:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Przeniosłem. Następnym razem używaj opcji zgłaszania postów.

Co do problemu sprawdź czy w folderze z;\sys\bin jest plik musicplayer.exe

Jeśli tak to go uruchom. Powinien się uruchomić odtwarzacz.
ajgorpimp [Satio] Brak aplikacji "Muzyka" w menu multimediów Napisany: 13 Mar 2011 01:17   Postaw piwo autorowi tego posta
Robiłem przywracanie ustawień fabrycznych, aktualizowałem soft, nie wgram nowego softa bo chce mieć gwarancje(jeśli to nie ma znaczenia to sorry ale nie znam się tak na tym), A GDZIE JEST TEN DYSK Z???:D
Meler [Satio] Brak aplikacji "Muzyka" w menu multimediów Napisany: 13 Mar 2011 01:21   Postaw piwo autorowi tego posta

W xplore zaznacz pokazywanie dysków ukrytych. co do wgrywania softu nie stracisz gwarancji.
ajgorpimp [Satio] Brak aplikacji "Muzyka" w menu multimediów Napisany: 13 Mar 2011 01:24   Postaw piwo autorowi tego posta
Sorry ale mógłbyś mi powiedzieć krok po kroku co włączać? bo nie wiem co to xplore kod emotikony: xD
Meler [Satio] Brak aplikacji "Muzyka" w menu multimediów Napisany: 13 Mar 2011 01:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Xplore to eksplorator plików. ściągnij go, zainstaluj, w ustawieniach zaznacz pokazywanie dysków ukrytych
Autor postu otrzymał pochwałę.
ajgorpimp [Satio] Brak aplikacji "Muzyka" w menu multimediów Napisany: 13 Mar 2011 01:29   Postaw piwo autorowi tego posta
Pobieranie / Download:

TO tak?
Meler [Satio] Brak aplikacji "Muzyka" w menu multimediów Napisany: 13 Mar 2011 01:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Tak może być to,

linki dajemy w tagu CODE
ajgorpimp [Satio] Brak aplikacji "Muzyka" w menu multimediów Napisany: 13 Mar 2011 01:34   Postaw piwo autorowi tego posta
Przepraszam kod emotikony: :)
już muszę wychodzić wiec na razie dziękuję za pomoc jeśli bd miał jakieś problemy to bd tutaj pisać dzięki bardzo!

Dobra juz jestem!
Mam ten program i nie wiem ocb... nie moge otworzyc folderu "sys"
i podejżewam że albo mi sie wszystko usunelo z tego folderu, albo chodzi o to ze nie mam pelnej wersji tego programu X-plore. Niepokoi mnie tez to ze na tym dysku "z" mam pamiec 0....

Meler, Panie Meler!! jest Pan??? bo widze że pan tu najwięcej moze mi pomóc a zależy mi zeby to szybko zrobic bo potrzebny mi ten odtwarzacz baaaardzo! kod emotikony: :] kod emotikony: :]

Nie pisz posta pod postem. Posty złacone. // Laki1231
Meler [Satio] Brak aplikacji "Muzyka" w menu multimediów Napisany: 13 Mar 2011 08:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Chyba bez pełnej reinstalacji softu się nie obędzie. Do tego potrzebny byłby shackowany telefon. A jak wiadomo tego się nie da zrobić
1 2 3 »