Autor Wiadomość
vivro [Satio] Facebook i YouTube Napisany: 22 Lis 2011 12:34 [Satio] Facebook i YouTube   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam
Posiadam zbrandowany soft od Orange. W zainstalowanych mam Facebook i YouTube. Lecz w aplikacjach nigdzie nie ma ikonki ani nic. Przez zwykła przeglądarkę również nie działa YouTube. Jedynie z Opery. Próbowałem wywalić te aplikacje i zainstalować osobną aplikację YouTube jak na mojej E51. Lecz podczas instalacji pisze składnik jest już wbudowany. Jest na to jakaś metoda aby mieć aplikację Do Facebooka i YouTube ?
Oraz takie drobne pytanie poza.
Czy jest możliwość wgrania Ovi Strone na Satio ? Na Ovi Store jest pełno fajnych aplikacji czego nie mogę powiedzieć o samym Play Arena od SE. Tam nie ma nic ! Pokazuje mi się 1 motyw 2 gierki demo i EQ. Lub czy jest jakaś witryna z aplikacjami w tym stylu.
Jest też sklepik od Opery ale tam są same nie ciekawe aplikacje i w sumie większość płatne. A jak jest aplikacja jakaś internetowa to jest to po prosu skrót do witryny.
Pozdrawia jak zwykle mający problemy Vivro kod emotikony: :)
Casaya [Satio] Facebook i YouTube Napisany: 22 Lis 2011 12:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
vivro, spróbuj zainstalowac tego fejsa (potrzebne qt dostepne na forum)
http://symbiane.pl/qt-fac...ook&start=0
lub tego
http://symbiane.pl/facebo...ook&start=0
SE odpuscilo sobie Play Arena.
Ovi nie mozesz zainstalowac bo to jest tylko na nokie.Choc kiedys slyszalem ze komus dzialalo.Jest do pobrania a wplikacjach s60v5
http://symbiane.pl/nokia-...ovi&start=0

Harmattan [Satio] Facebook i YouTube Napisany: 22 Lis 2011 12:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
vivro, gejsbruka pobierz z playnow arena, sam sprawdziłem czy działa i działa. Jeśli chodzi o yt to nie wiem dlaaczego Ci nie działa w standardowej przeglądarce, mi działa a również mam soft z Orange. Za to na operze mobile mi nie działa yt. Jeśli chcesz mieć dobrą aplikacje yt, to polecam wgrać kokoromod 0.4 do Satio.

vivro [Satio] Facebook i YouTube Napisany: 22 Lis 2011 01:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Na Operze klikam na filmik i się otwiera w odtwarzaczu. A na Oryginalnej przeglądarce po prostu mam odtwarzacz na stronie i tyle. Pokazuje się czarny obraz i nic dalej. Instalowałem Kokroko moda lecz nie za dobrze mi to wyszło gdyż nie za bardzo wiedziałem co mam robić tam była instalacja pliki do kopiopwania i się pogubiłem i w końcu zakończyło sie wgraniem softa.