| Temat Przesunięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| torreno | |
|
| Witam jest możliwość złamania oprogramowania bez wyrabiania certyfikatu? jeśli nie ma takiej możliwości to czy jest chociaż dobra stronka gdzie mogą wyrobić ten cholerny certyfikat? ja sobie wyrobiłem jeden ale po podpisaniu i tak nadal to samo.. proszę tylko nie wywalajcie tego tematu do kosza.. w innych to wszystko tak namieszane |
||
| Casaya | |
|
| jesli masz nieaktualizowane oprogramowanie to prawdopopdobnie złamiesz system. Napisz jakie masz oprogramowanie... Certyfikat masz prawdopodobniej z nokiatec który jest troche lipny. Sprobuj złamać tą metodą http://symbiane.pl/hackow...27644.htm#92809 ale najważniejsze bys uzupełnił profil bysmy wiedzieli wiecej o telefonie. _________________ |
||
| torreno | |
|
| Dobra uzupełniłem profil wracając do tematu.. Jeśli chodzi o wersję to jest to 1218-9500_R1CC001 i jest jeszcze jakaś wersja niestandardowa: 1225-9483_R1BC001 obie z tej samej daty: 21-12-09 nie sztuką jest zrypać fona także chciałbym aby mi ktoś pomógł.. Poczekam aż mi się telefon naładuje i spróbuję go złamać tą metodą wyżej.. napiszę teraz jak ja rozumiem ten poradnik: rozpakowuję do pamięci telefonu folder Private następnie wrzucam do folderu install plik DrWeb6 poczym go instaluję i włączam następnie w tym programie DrWeb6 wybieram Opcje-Quarantine potem Wybieram-Select all następnie - Restore teraz wrzucam do folderu install plik RomPatcher+ 3.1 Lite po czym go instaluję, włączam i odpalam pliki: -Open4all patch -Installserver patch tylko jeszcze pytanie co zrobić z tym pobranym plikiem: Installserver.zip ? z tego co widziałem to w tym pliku nie ma nic do s60v5 |
||
| Harmattan | |
|
Jest możliwość zhackowania Satio na sofcie R1. Wersja niestandardowa to zapewne tylko modyfikacja operatora. Spróbuj złamać softa tą metodą którą podał radziu. Sam nie próbowałem jeszcze po update, ale jak wróce do domu to wezme się za to _________________ |
||
| torreno | |
|
| Ok ale czy dobrze to zrozumiałem ? w poradniku nic nie pisze co robić z plikiem installserver.zip | ||
| Harmattan | |
|
| Rozpakowac i zainstalować, pisze... Opis:
_________________ |
||
| torreno | |
|
| Ale w tym folderze nie ma plików na s60v5 i to są pliki exe także nie czaję... | ||
| Harmattan | |
|
| Tam jest chyba folder o nazwie Symbian^1. To jest właśnie S60v5. _________________ |
||
| torreno | |
|
| No racja jest:) ale to jest plik exe i nie wiem co gdzie i jak... Zainstalowałem te program DrWeb i po instalacji nigdzie nie mogę go znaleźć... przy instalacji wyskoczyło okienko po mojemu pisało że ta aplikacja jest tylko na nokie ale potem kliknąłem ok i wyskoczyło że instalacja zakończona.. ale nigdzie nie mogę go znaleźć |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Co to jest 'flashowanie telefonu' ? . |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |
Flashowanie/hackowanie przez BluetoothPytanie ogólne |
Pytania i Problemy z telefonami | sadam81 | |
Nokia 5230 v40.03 flashowanie softem c6? |
Pytania i Problemy z telefonami | anonim | |
Zmiana Product Code i flashowanie telefonów BB5 |
Hacked Symbian/Flashing | lui754 | |
[Satio] Poszukuje softu na SE SATIO |