| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| aligatoor87 | |
|
| Witam ! mam pytanie w sprawie gps-a. Posiadam w telefonie - Sony ericson Satio U1- mape garmina ,wszystko uruchamia sie dobrze ale nie może złapać sygnału gps-a. Cały czas był w samochodzie włączony(3 godziny) i nic - co jest nie tak ?. A drugie pytanko to podczas włączenia jakies gry pokazuje mi się dżojstik. W jaki sposób można go usunąć albo tymczasowo wyłączyć żeby nie przeszkadzał w grach !? Nazwa tematu poprawiona. Interpunkcja. // sadam81 |
||
| sadam81 | |
|
| Dżojstik wyłączysz w menadżerze aplikacji, jeśli jest to gra Java. A w garminie musisz wybrać w ustawieniach, żeby korzystało ze zintegrowanego gpsa, a nie zewnętrznego. _________________ |
||
| aligatoor87 | |
|
| jeśli chodzi o gpsa właśnie to wszystko mam ustawione w garminie wszystko pokazuje że jest ok z wew.gpesem tylko podczas planowania trasy i "jedź " zatrzymuje sie pasek ten zielony i komunikat że oczekuje na wyższą dokładność gps-a i nic ten pasek stoi cały czas w miejscu a co do dżojstika to dzięki -opanowałem-to trzeba każdorazowo do danej gry wyłaczać w ten sposób ! nie wiedziałem . [ Komentarz dodany przez: Satio: 17 Sie 2011 09:45 ] Post pod postem. Używaj opcji EDYTUJ. Scalone//Satio |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |