Temat Przesunięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
xxxKrzychuxxx [Satio] Jak wgrać modyfikowaną akustykę? Napisany: 11 Paź 2011 08:34 [Satio] Jak wgrać modyfikowaną akustykę?   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam. Wie ktoś jak wgrać akustykę do satio? Proszę o jakiś poradnik.

Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. // radziubaker
sadam81 [Satio] Jak wgrać modyfikowaną akustykę? Napisany: 12 Paź 2011 01:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Musisz przerobić softa i wrzucić przerobiony plik do odpowiedniego folderu.
Ja tego nie zrobię bo nie umię przerabiać symbiana na SE.

xxxKrzychuxxx [Satio] Jak wgrać modyfikowaną akustykę? Napisany: 12 Paź 2011 03:40   Postaw piwo autorowi tego posta
a jest w sieci moze jakiś tutorial jak to zrobic? bo ja nic nie znalazłem
Laki1231 [Satio] Jak wgrać modyfikowaną akustykę? Napisany: 12 Paź 2011 04:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Jakby ktoś umiał otworzyć symbiana (soft) z SE aby edytować to by nie było takiego problemu z jego shakowaniem. Więc nie wiem czy nawet sam otworzysz te pliki.

xxxKrzychuxxx [Satio] Jak wgrać modyfikowaną akustykę? Napisany: 12 Paź 2011 05:19   Postaw piwo autorowi tego posta
A są moze jakieś patche,aplikacje czy cos takiego, które polepszaja jakosc muzyki na słuchawkach?
Laki1231 [Satio] Jak wgrać modyfikowaną akustykę? Napisany: 12 Paź 2011 05:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Raczej nie jedynie alternatywne programy do muzyki. Patche takie na symbianie nic nie dają jeśli są.

xxxKrzychuxxx [Satio] Jak wgrać modyfikowaną akustykę? Napisany: 13 Paź 2011 12:51   Postaw piwo autorowi tego posta
a mógłbym prosić o jakieś konkretne nazwy takich programów, które mogą zwiększyc głośność muzyki? Żeby było do Se Satio.
Casaya [Satio] Jak wgrać modyfikowaną akustykę? Napisany: 13 Paź 2011 01:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
xxxKrzychuxxx, dziala na shackowany system
http://symbiane.pl/bassboosteffect-vt22640.htm
http://symbiane.pl/4-doda...yki-vt22704.htm
a z aplikacji polecam program do muzy TTpod
http://symbiane.pl/ttpod-...pod&start=0
masz także kilka innych w zależnosci od gustu.ale z pewnoscia beda lepsze i mocniejsze niz ten wbudowany

xxxKrzychuxxx [Satio] Jak wgrać modyfikowaną akustykę? Napisany: 13 Paź 2011 02:39   Postaw piwo autorowi tego posta
Dzięki wielkie. Zaraz przetestuję kod emotikony: ;P

edit:
Mam jeszcze jedno pytanie. Jak wgrać akustykę do se satio? w sieci znalazłem temat na stronie centrumse.pl z poradnikiem, lecz niestety ta strona tymczasowo nie działa

Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone. // radziubaker

A co do tych programów, to nie ma żadnej róznicy. Nie wiem czemu, być może coś mi nie działa. Mam shackowany system. Np. balans ( Lewy, Prawy) nie działa na słuchawkach. Korektor też nie działa.

Mam jeszcze jedno pytanie. Jak wgrać akustykę do se satio? w sieci znalazłem temat na stronie centrumse.pl z poradnikiem, lecz niestety ta strona tymczasowo nie działa kod emotikony: :/
Casaya [Satio] Jak wgrać modyfikowaną akustykę? Napisany: 13 Paź 2011 09:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
Opis:
  • Jak wgrać akustykę do se satio

a co to wogóle znaczy?jak chcesz wgrac akustyke?
cały nowy soft wgraj raczej a nie tylko akustyke.tego sie nie da osobno.tak mi sie wydaje

xxxKrzychuxxx [Satio] Jak wgrać modyfikowaną akustykę? Napisany: 14 Paź 2011 09:57   Postaw piwo autorowi tego posta
tak jak było w starszych modelach se, można było wymienić akustykę, sterowniki aparatu, wyświetlacza itp. Widziałem w sieci że jest taka mozliwośc w Satio, lecz ta strona nie działa. kod emotikony: :/
Laki1231 [Satio] Jak wgrać modyfikowaną akustykę? Napisany: 14 Paź 2011 10:03   Postaw piwo autorowi tego posta

ALe to jest symbian a nie stary SE, tu już ktoś musi umieć to robić i znać się na rzeczy, ja nawet nie wiem jak otworzyć softa satio i czym. Jakby ktoś wiedział to by dawno ten tel shakował a nie miesiąc temu dopiero.