| Temat Przesunięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xxxKrzychuxxx | |
|
| Witam. Wie ktoś jak wgrać akustykę do satio? Proszę o jakiś poradnik. Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. // radziubaker |
||
| sadam81 | |
|
| Musisz przerobić softa i wrzucić przerobiony plik do odpowiedniego folderu. Ja tego nie zrobię bo nie umię przerabiać symbiana na SE. _________________ |
||
| xxxKrzychuxxx | |
|
| a jest w sieci moze jakiś tutorial jak to zrobic? bo ja nic nie znalazłem | ||
| Laki1231 | |
|
| Jakby ktoś umiał otworzyć symbiana (soft) z SE aby edytować to by nie było takiego problemu z jego shakowaniem. Więc nie wiem czy nawet sam otworzysz te pliki. _________________ |
||
| xxxKrzychuxxx | |
|
| A są moze jakieś patche,aplikacje czy cos takiego, które polepszaja jakosc muzyki na słuchawkach? | ||
| Laki1231 | |
|
| Raczej nie jedynie alternatywne programy do muzyki. Patche takie na symbianie nic nie dają jeśli są. _________________ |
||
| xxxKrzychuxxx | |
|
| a mógłbym prosić o jakieś konkretne nazwy takich programów, które mogą zwiększyc głośność muzyki? Żeby było do Se Satio. | ||
| Casaya | |
|
| xxxKrzychuxxx, dziala na shackowany system http://symbiane.pl/bassboosteffect-vt22640.htm http://symbiane.pl/4-doda...yki-vt22704.htm a z aplikacji polecam program do muzy TTpod http://symbiane.pl/ttpod-...pod&start=0 masz także kilka innych w zależnosci od gustu.ale z pewnoscia beda lepsze i mocniejsze niz ten wbudowany _________________ |
||
| xxxKrzychuxxx | |
|
Dzięki wielkie. Zaraz przetestuję edit: Mam jeszcze jedno pytanie. Jak wgrać akustykę do se satio? w sieci znalazłem temat na stronie centrumse.pl z poradnikiem, lecz niestety ta strona tymczasowo nie działa Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone. // radziubaker A co do tych programów, to nie ma żadnej róznicy. Nie wiem czemu, być może coś mi nie działa. Mam shackowany system. Np. balans ( Lewy, Prawy) nie działa na słuchawkach. Korektor też nie działa. Mam jeszcze jedno pytanie. Jak wgrać akustykę do se satio? w sieci znalazłem temat na stronie centrumse.pl z poradnikiem, lecz niestety ta strona tymczasowo nie działa |
||
| Casaya | |
|
Opis:
a co to wogóle znaczy?jak chcesz wgrac akustyke? cały nowy soft wgraj raczej a nie tylko akustyke.tego sie nie da osobno.tak mi sie wydaje _________________ |
||
| xxxKrzychuxxx | |
|
tak jak było w starszych modelach se, można było wymienić akustykę, sterowniki aparatu, wyświetlacza itp. Widziałem w sieci że jest taka mozliwośc w Satio, lecz ta strona nie działa. |
||
| Laki1231 | |
|
| ALe to jest symbian a nie stary SE, tu już ktoś musi umieć to robić i znać się na rzeczy, ja nawet nie wiem jak otworzyć softa satio i czym. Jakby ktoś wiedział to by dawno ten tel shakował a nie miesiąc temu dopiero. _________________ |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[5800] Jak wgrać FW z C6? |
Pytania i Problemy z telefonami | Koli96 | |
[C6] Jak wgrać gry i aplikacje ? |
Pytania i Problemy z telefonami | tasakamana | |
[Omnia HD] Jak wgrać widgety? |