| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| michoool | |
|
| a więc, podpinam swój telefon pod program SEUS (Sony Ericsson Update Service), wybieram swój model (satio), podłączam telefon i pisze ze telefon ma już najnowsza wersje oprogramowania ale jak wchodzę kodem serwisowym pisze że mam R1xxxx a z tego co wiem najnowszy jest R2. no ale klikam dalej, instaluje się, włączam telefon, przez 5 min szukam jak zmienić język z Espanol na Polski ( ), ponownie wchodzę kodem serwisowym a tam dalej R1, ale pomyślałem że może tylko tam jest coś nie halo ale jak zainstalowałem aplikacje eqalizer ze strony SE to mi nie chodzi ( a wiem że ta aplikacja działa na softach R2).I tu jest pytanie jak zainstalować nowe oprogramowanie? Miałem już wersje R2 ale zrobiłem tzw. "downgear" (zmiana softu na R1) po to żeby go potem zdebrandingować (zmienić soft z T-Mobila, na oryginalny od Sony Ericssona) Czytałem na forum że jest nowy sposób hackowania symbiana więc postanowiłem przy okazji zaktualizować telefon a tu takie jaja ( aktualnie mam zhackowanego przez helloOX-a, jeśli ma to w czymś pomóc) Jakby ktoś wiedział jak to zrobić, proszę o pomoc. I jeszcze to + pytanie. jak zrobić ten certyfikat od "Leftup", o którym mowa w tym temacie? http://symbiane.pl/nowa-m...now-vt22551.htm a jeśli to inaczej działa niż myślę (tak jak napisałem) proszę żeby mi to ktoś wyjaśnił Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // radziubaker Linków wewnętrznych nie kodujemy.Prosze nastepnym razem przeczytac regulamin zanim cokolwiek napiszesz // radziubaker |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak masz shakowany telefon daruj sobie softa bo będzie nie shakowany w końcu. Podziel się informacją jak zrobiłeś downgrade _________________ |
||
| michoool | |
|
no ok a wyjaśni mi ktoś o co chodzi z certyfikatem od "Leftup"?? Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone. // radziubaker |
||
| Laki1231 | |
|
| O to że te certy nic nie dają aplikacje które można nim podpisać policzysz na palcach _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[Nokia C5] Jak wgrać softa. |
Pytania i Problemy z telefonami | cupisz00 | |
[Samsung i8510 ] Jak wgrać polskiego softa |
Pytania i Problemy z telefonami | MrMisiek196 | |
[SE Satio] Jak zdjąć simlock? |