| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Krefcik22 | |
|
| Nie umiem złamać systemu symbian s60v5 w sony ericssonie satio. Udało mi się to wcześniej zrobić ale aktualizowałem soft i teraz nie umiem już tym samym sposobem. Lub chcę podpisywać aplikację tak aby nie wyskakiwał mi "błąd certyfikatu". Wersja oprogramowania tel.: 1216-3377_R2B005 Może żeby było prościej podajcie sposoby jakimi udało wam sie złamać symbian |
||
| DSV | |
|
| Spróbuj tą metodą http://symbiane.pl/nowa-m...22551.htm#66280 _________________ |
||
| Krefcik22 | |
|
| Nie udało mi się złamać symbiana żadną metodą którą próbowałem a było ich 3, ale udało mi się znaleźć rozwiązanie dla podpisywania aplikacji własnym certyfikatem. Zamówiłem własny certyfikat u nas na forum. Program SignSiS nie działał, więc ściągnąłem taki co działał, oto link: Pobieranie / Download:
(to skuteczny i szybki program do podpisywania aplikacji ważących nawet 60mb) Linki kodujemy i nie używamy serwera chomikuj. // Laki1231 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Jak podpisać aplikację symbian?PORADNIK |
Hacked Symbian/Flashing | Jack | |
Jak podpisać aplikację certyfikatem z OPDA programem SignSISPodpisywanie aplikacji korzystając ze strony OPDA |
Pozostałe | darkonx | |
[SE Satio] Jak złamać oprogramowanie ? |
Pytania i Problemy z telefonami | torreno | |
Jak podpisać aplikacje? |
Pytania i Problemy z telefonami | pilus88@interia.pl | |
[SATIO] Nie mogę złamać systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | mikif16 | |