| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kris7777777 | |
|
| Jak sformatowac karte pamieci w "satio" poniewaz nie moge usunac juz piec zapisanych kopi zapasowych. Znalazlem do tego program "Scleaner04alfa" ale okazalo sie ze trzeba miec zhakowany system a z mojim softm R2AK007 nie jest to takie proste(moze ktos wie jak go zhakowac ?)Po usunieciu wszystkich plikow na 8GB karcie okazuje sie ze mam nie cale 6GB na karcie co oznacza ze ponad 2GB plikow jest gdzies schowanych i niewiadomo jak je usunac.W pamieci telefonu po formacie mam 55MB co tez jes dziwne. Jak wyczyscic ten telefon ? A najbardziej interesuje mnie zhakowanie tego telefonu ktory jest we francuzkim "ORANGE" co jak slyszalem dodatkowo pogarsza sytuacje. I jeszcze jedno czy istnieje pozbycie sie menu ORANGE bo juz jestem w innej sieci(simyo) Potrzebuje tez wgrac PYTHON-a zeby naprzyklad sprobowac czyszczenie X-Clear-em ale kazda proba konczy sie niepowodzeniem. Moze zna ktos PYTHON-a na SATIO. Z GORY DZIEKUJE. I jeszcze jedna ciekawa sytuacja. Jak usowac "Themes" na karcie ani w pamieci telefonu ich nie ma ale w menu,Tematy.Ogolne, jest ich tyle ile ich zainstalowalem i jak je teraz usunac ? Biedne satio. Dosyc czesto slysze ze nie mozna tego telefonu wykozystac nawet w czterdziestu procetach a wszystko przez drobiazgi ktore cieszko przeskoczyc. I na koniec problem z plikami audio i image. Po kazdym wgraniu jakiej kolwiek aplikacji jej dane sa rozczepiane na wszelkie sposoby a wiec w zdjeciach mam odrazu wszystkie jej obrazy a w bibliotece audio pojawiaja sie wszystkie krotkie kawalki dzwieku tzn.ze np. jak slucham mp3 to po skonczeniu sluchania danego utworu wskakuja krotkie piski (kawalki audio z danej aplikacji). Totalny balagan. Po probie usuniecia tych krotkich dzwiekow i mase roznych obrazow aplikaji po restarcie tel. pojawiaja sie spowrotem. To znaczy zeby uniknac tego balaganu na dzien dzisejszy nie moge instalowac zadnej aplikacji. Bardzo prosze o pomoc bo taki balagan w tel. to nawet wstyd przy pokazywaniu komus zdjec. Bardzo prosze o pomoc bo tel. mi sie naprawde podoba i narazie nie zamiezam sie go pozbyc i wieze ze jest jakies rozwiazanie. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//Laki1231 |
||
| Laki1231 | |
|
| kris7777777, kartę najlepiej w czytniku kart na komputerze formatować. I nie szybkie formatowanie. Orange można wgrać soft nie brandowany. W ustawienia i menadżer aplikacji odinstalujesz motywy. _________________ |
||
| kris7777777 | |
|
| Nie wiem dlaczego ale po odinstalowaniu wszystkich aplikacji i pelnym formacie w "menadzer aplikacji" nie ma nic a w motywach wszystko po staremu. Tlumacze motywy zostaja. Przeciesz nie zadawal bym tu pytan jak bym nie wiedzial ze aplikacje odinstalowywuje sie w menadzerze zadan. I dlaczego mam zasmiecone pliki mp3 krotkimi dzwiekami ktore pochodza z aplikacji ,to samo z obrazami w galeri zdjec. To akurat jest na maxa uciazliwe. Na dzien dzisiejszy potrzebuje: 1.Zhakowac satio z softem R2AK007 2.Wgrac "Python" 3.Usunac piec kopi zapasowych w tel. 4.Usunac "Themes"motywy ktorych niema w menadzerze zadan. 5.Zatrzymac proces zasmiecania biblioteki obrazow i mp3 elementami z aplikacji np.jesli w danej aplikacji sa jakies dzwieki to odrazu znajduja sie one w mojej bibliotece mp3 to samo z obrazami. Z czytnikiem to napewno dobry pomysl wiec go sprobuje. Co do softu nie brandowanego ORANGE to tez sprobuje tylko narazie musze sie dowiedziec na necie jak wyglada taki nie brandowany soft. Chyba podmienia sie pliki w PC z foldera "Update", zaraz sie dowiem. Juz od dluszego czasu mecze sie z tym tel. wiec najwysza pora cos z tym w koncu zrobic. LICZE NA WAS I Z GORY DZIEKUJE. |
||
| sadam81 | |
|
| Motywów standardowych, wbudowanych w softa nie usuniesz. Soft niebrandowany jest dużo lepszy. Pythona zainstalujesz na tym telefonie. Softa złamiesz helloX'em. Co do zaśmiecania jest modyfikacja romu dla złamanych softów. _________________ |
||
| Harmattan | |
|
kris7777777, na pewno nie zrobisz punktu 5. Sam mam tak na Satio, obrazy z aplikacji same się pojawiają. Zainstalowane motywy usuniesz po formacie, a te wgrane od nowości, no cóż, nie da się ich ruszyć _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Nie złamany do końca?[e52] ciekawy problem |
Pytania i Problemy z telefonami | padob | |
Plus: darmowy Facebook? Nie do końca... |
Newsy | ziomek | |
[N8] Nie włącza się do końca |
Pytania i Problemy z telefonami | omegadoom | |
[Nokia c6] Ekran i kontakty nie do końca sprawne. |
Pytania i Problemy z telefonami | Montecjusz | |
[5800] Telefon nie odczytuje do końca karty pamięci |