| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| GraphX | |
|
| Witam Mam problem związany z Nokia Ovi Store, po zainstalowaniu na komputerze i podłączeniu Satio przez USB, i wybraniu PC Suite, Nokia Ovi Store wcale nie reaguje... Co mam zrobić? Mam soft najnowszy z Update Service od Sony Ericsson Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. W nazwie nie używamy słowa PROBLEM.//patrikos23 |
||
| Laki1231 | |
|
| A ovi działa na satio wogóle bo kogo nie pytam to nie wie, nie używa albo się nie da. _________________ |
||
| GraphX | |
|
| Użytkownikowi vivro działa, ale on nie wie jak mi pomoc _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Czekaj napisze do moderaotra co ma ten tel może Ci pomoże. _________________ |
||
| GraphX | |
|
| Altair? Mam nadzieję że coś zdziałamy _________________ |
||
| Casaya | |
|
| GraphX, nie wiem czy to wogole zadziala.na SE Vivaz,do aktualizacji,aplikacji itd uzywam Sony Ericsson Pc Companion. jak moze pojsc ovi store jak niekompatybilne? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, altair twierdzi że miał i to działało _________________ |
||
| GraphX | |
|
| A więc problem jest gdzieś tutaj, chciałem użyć telefonu jako kamerki internetowej programem EpocCam, a Nokia Ovi mi nie wykrywa telefonu, a powinna skoro u 2 osób wykrywa... Co zrobić? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| GraphX, telefon podlaczasz w trybie PC suite? _________________ |
||
| GraphX | |
|
| Oczywiście, przed chwilą zmieniłem port usb. Po ponownym automatycznym zainstalowaniu się sterowników nie ma żadnej zmiany _________________ |
||
| Casaya | |
|
| GraphX, no to widocznie twoj satio ma jakis problem i tyle... z drugiej strony da sie zyc bez Ovi... tyle masz u nas na forum aplikacji,gier itd... ps.. probowales Sony Ericsson PC Companion? _________________ |
||
| GraphX | |
|
| radziubaker, I tak za często nie korzystam z aplikacji, ale akurat EpocCam byłaby BARDZO przydatna, bo nagrywam filmiki timelapse i wrzucam na youtube, a moja kamerka internetowa jest bardzo słabej jakości. Sony Ericsson Companion normalnie wykrywa Satio _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
store.ovi.com zmienia się w store.nokia.com |
Newsy | Laki1231 | |
[X6] Brak reakcji przy uruchamianiu gier |
Pytania i Problemy z telefonami | klik218 | |
[5800] Brak reakcji po podłączeniu Tubki. |
Pytania i Problemy z telefonami | Marq94 | |
Nokia Ovi Store App ClientWybieranie i kupowanie gier, aplikacji itp |
Aplikacje | patrikos23 | |
Nokia Ovi App Store ClientWybieranie i kupowanie gier, aplikacji itp |
Aplikacje | Jack | |