Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
GraphX [Satio] Nokia Ovi Store - brak reakcji Napisany: 22 Paź 2011 12:40 [Satio] Nokia Ovi Store - brak reakcji   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam
Mam problem związany z Nokia Ovi Store, po zainstalowaniu na komputerze i podłączeniu Satio przez USB, i wybraniu PC Suite, Nokia Ovi Store wcale nie reaguje...
Co mam zrobić? Mam soft najnowszy z Update Service od Sony Ericsson

Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. W nazwie nie używamy słowa PROBLEM.//patrikos23
Laki1231 [Satio] Nokia Ovi Store - brak reakcji Napisany: 22 Paź 2011 12:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
A ovi działa na satio wogóle bo kogo nie pytam to nie wie, nie używa albo się nie da.

GraphX [Satio] Nokia Ovi Store - brak reakcji Napisany: 22 Paź 2011 12:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Użytkownikowi vivro działa, ale on nie wie jak mi pomoc

Laki1231 [Satio] Nokia Ovi Store - brak reakcji Napisany: 22 Paź 2011 12:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Czekaj napisze do moderaotra co ma ten tel może Ci pomoże.

GraphX [Satio] Nokia Ovi Store - brak reakcji Napisany: 22 Paź 2011 01:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Altair? Mam nadzieję że coś zdziałamy

Casaya [Satio] Nokia Ovi Store - brak reakcji Napisany: 23 Paź 2011 09:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
GraphX, nie wiem czy to wogole zadziala.na SE Vivaz,do aktualizacji,aplikacji itd uzywam Sony Ericsson Pc Companion.
jak moze pojsc ovi store jak niekompatybilne?

Laki1231 [Satio] Nokia Ovi Store - brak reakcji Napisany: 23 Paź 2011 11:30   Postaw piwo autorowi tego posta

radziubaker, altair twierdzi że miał i to działało

GraphX [Satio] Nokia Ovi Store - brak reakcji Napisany: 23 Paź 2011 12:16   Postaw piwo autorowi tego posta

A więc problem jest gdzieś tutaj, chciałem użyć telefonu jako kamerki internetowej programem EpocCam, a Nokia Ovi mi nie wykrywa telefonu, a powinna skoro u 2 osób wykrywa... Co zrobić?

Casaya [Satio] Nokia Ovi Store - brak reakcji Napisany: 23 Paź 2011 12:20   Postaw piwo autorowi tego posta

GraphX, telefon podlaczasz w trybie PC suite?

GraphX [Satio] Nokia Ovi Store - brak reakcji Napisany: 23 Paź 2011 12:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Oczywiście, przed chwilą zmieniłem port usb. Po ponownym automatycznym zainstalowaniu się sterowników nie ma żadnej zmiany

Casaya [Satio] Nokia Ovi Store - brak reakcji Napisany: 23 Paź 2011 12:31   Postaw piwo autorowi tego posta

GraphX, no to widocznie twoj satio ma jakis problem i tyle...
z drugiej strony da sie zyc bez Ovi...
tyle masz u nas na forum aplikacji,gier itd...

ps..
probowales Sony Ericsson PC Companion?

GraphX [Satio] Nokia Ovi Store - brak reakcji Napisany: 23 Paź 2011 12:33   Postaw piwo autorowi tego posta

radziubaker, I tak za często nie korzystam z aplikacji, ale akurat EpocCam byłaby BARDZO przydatna, bo nagrywam filmiki timelapse i wrzucam na youtube, a moja kamerka internetowa jest bardzo słabej jakości.
Sony Ericsson Companion normalnie wykrywa Satio