| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xdomino996 | |
|
| Witam, wiele osób ( z mojego otoczenia 3 mają Symbiana i każdy tak ma) ma problem z zżerającą się pamięcią. Niedawno złamałem system i wczoraj sprawdzałem z ciekawości pliki co może tyle zajmować. Wszedłem w C:/Private/1020735b i ten folder zajmuje aż 28.7 MB a w środku pliki TMPxxxxx.$$$ (gdzie x to cyfra lub liczba) każdy zajmuje tyle samo 9.16KB a jest ich blisko 300 czy można je pousuwać? Pamięć kiedyś po hard resecie miałem 60/80 a teraz 16/80 gdzie nie mam nic nowego na pamięci telefonu gdyż wszystko pakuje na kartę. 2 sprawa jest taka że ostatnio bawiłem się programem Tweaks i ustawiłem procesor na 80% i mam pytanie jaka ilość jest bezpieczna? ( niektórzy tworzący firmware podają nawet 95%) I czy da to coś więcej oprócz szybciej padającej baterii |
||
| pio075 | |
|
| Śmiało wywalaj. To tylko pliki tymczasowe sam w ten sposób sobie oczyszczałem C: w Omni HD;) | ||
| pawjac | |
|
| Mam podobny problem ze znikającą pamięcią. Czy bez złamania systemu można dostać się do tego folderu | ||
| Casaya | |
|
| pawjac, da sie.zainstaluj program X-plore http://symbiane.pl/x-plore-vt2176,84.htm#95326 _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Satio tak już ma nie wiadomo czemu, może aktualizacja softa by pomogła. _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
pio075 już mi pomogł mam tera 45 mb wolnego _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Satio] Brakująca pamięć w telefonie. |
Pytania i Problemy z telefonami | torreno | |
[Satio] Ubywa pamięć telefonu (internet) |
Pytania i Problemy z telefonami | michoool | |