| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| vivro | |
|
| Witam Widzę tutaj wiele ciekawych modyfikacji na Nokie np. N97. Czy posiada ktoś jakieś ciekawe modyfikacje które działają na Satio lub takie które nie będą sie gryzły z Symbianem V5 w nim ?. Chciałbym ciutkę zmienić swój telefon. Testowałem SPB jak i aplikację z Menu identycznym jak na iPhone. Lecz modyfikacje które tu widzę czyli np. Przyspieszenie obracania lub efekty kastora są śliczne. Jeżeli ktoś ma namiar lub może udostępnić coś ciekawego byłbym wdzięczny. Nie widziałem tutaj nic typowo dla Satio jak i z tego co zauważyłem nie wielu tutaj jest użytkowników tego telefonu. Pozdrawiam |
||
| Casaya | |
|
| vivro, te wszystkie modyfikacje jakie mamy sa dla niektorych przydatne a dla niektorych zbedne. wydaje mi sie ze ciezko zmofyfikowac softa w Satio... A moze to tylko kwestia zródel? nie wiem.. Kazdy dzial nokii ma modyfikacje. Na satio modyfikacji raczej nie ma ze wzgeldu na to ze chyba nikt sie tym telefonem nie zajal... moze ze wzgledu na trudnosci napotkane na drodze? Prawdopodobnie Ale zapomnialem ze jest KokoroMOD 0.4 _________________ |
||
| vivro | |
|
| Dzieki tobie wpadłem na zagraniczną stronę poświęconą Satio jest w niej na prawdę wiele !. A mod sympatyczny dużo dobrego wyczytałęm. Jeżeli będę miał czas może sam coś wstawie tutaj cieawego. | ||
| Casaya | |
|
| vivro, no to stary... dodajesz... albo rzuc link na pw i ja zaczne dodawac... : edit... chyba znalazlem to samo co ty _________________ |
||
| vivro | |
|
| Powiem tak na samej zakładne z modyfikacjami jest stron ponad 900 nie wszystkie do satio ale większość są nawet mody kamery i dźwięku. Na PW już link posłany | ||
| Laki1231 | |
|
| Musisz smakować system to jeden. Wgraj kokoromod jest u mas na forum i raczej w zupełności Ci wystarczy. Modyfikacje sa robione pod tel więc nie ma mowy o wgrania tego co jest pod N97. Warto wiedzieć ze niektore modyfikacje dzialaja w zależności od wersji softa _________________ |
||
| vivro | |
|
Wielkie dzięki za informacje. mod faktycznie fajny i przyjazny.Zamykam. // radziubaker |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu. |
Pytania i Problemy z telefonami | vivro | |
[Satio] Szybkie pytanie na temat GPS |
Pytania i Problemy z telefonami | vivro | |
[Satio] Poszukuje softu na SE SATIO |
Szukam | gentuuu | |
DoubleTwist posłuchał użytkownikówbrak opłat za podcasty |
Newsy | xJAmaTOx | |