| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| fog | |
|
Witam, szukam sposobu na powiększenie maksymalnej ilości zapisywania wysłanych wiadomości. Często esemesuję, a lubię mieć dostęp do całościowych rozmów w każdej chwili, na co maksymalne 999 mi po prostu nie wystarcza Czy istnieje może i jest dostępna jakaś modyfikacja umożliwiająca powiększenie ilości zapisywanych wiadomości chociaż o jeszcze jedną cyfrę? Nazwa tematu poprawiona na regulaminową. // radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| moim zdaniem nie ma takiej mozliwosci.ta opcja jest pewnie wpisana w soft. aplikacji ani modyfikacji nie znam. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Softy na 5800 CFW miały taką możliwość więc jest to możliwe ale jak to nie wiem _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, jesli juz to tylko CFW... tylko jakos trzeba by bylo dobrac sie do pliku ktory za to odpowiada. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Zawsze można robić kopie zapasowe sms i potem można je sobie czytać. Są przecież programy do eksportu wiadomości na maila czy do pliku txt. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Pytajcie sadama _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Wystarczy wgrać Kokoromod i można mieć 9999 _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| sadam81 | |
|
Laki1231 napisał/a:
Ja jestem tylko od Nokii. W TweakS jest wtyczka od wiadomości i tam się ustawia ilość wiadomości. Aplikacja dostępna na forum. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Satio] Cudowne zniknięcie wiadomości |
Pytania i Problemy z telefonami | fog | |
[SE Satio] Sposób na złamanie R2AK006 |
Pytania i Problemy z telefonami | Seurakeu | |
[Satio] Nie ma komunikatu o nowej wiadomości |
Pytania i Problemy z telefonami | madman | |
Ile masz łącznie wysłanych smsów? |
Pogaduszki | Szymuś | |