| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| vivro | |
|
| Witajcie Mam prośbę do was. Otóż potrzebuję utworzyć certyfikat dla mojego Satio i chciałbym abyście mi dali źródło do najlepszej strony z wyrabianiem certyfikatów. Zrobiłem certyfikat na Nokiateca lecz z tego co się od was dowiedziałem obsługuję on bardzo bało aplikacji. Oferował się an forum 1 użytkownik że robi certyfikaty napisałem PW i brak odp. Podawaliście 1 stronę gdzie dowiedziałem się na dalszych stronach iż już nie wyrabiają. Więc skąd zdobyć certyfikat abym mógł podpisywać większość aplikacji. W moim innym temacie jeden z użytkowników polecił mi OPDA lecz nie znalazłem tutaj żadnego poradnika ( może przez zmęczenie przeoczyłem) Co polecacie ? Jeżeli macie jakieś pewne sprawne źródło prosiłbym o podanie go. Zależy mi na certyfikacie gdyż tym z Nokiateca nie mogę podpisać NFS Shift 3 na czym mi bardzo by zależało tak samo z Worms a nawet zwykłego X-Plore nie mogę zainstalować na tym certyfikacie. Pozdrawiam |
||
| snake6666 | |
|
| A nie da rady w Satio złamać symbiana ? Nie miałbyś prościej ? | ||
| Casaya | |
|
| Po pierwsze Certa wyrobisz tylko z NOKIATEC.Opda juz nie wyrabia certyfikatów.. Po drugie Satio jest ciezko shackowac,jedynie nokie daja sie hackowac bez problemów. Zapewne pisałes do Stankovi o certyfikat,ale skoro nigdzie nie da sie wyrobic certyfikatu więc Stanek zapewne też nie wie jak i gdzie. snake6666, co do złamania symbiana to tylko starsza wersje softu da sie złamać. Kolejna rzecz to taka że vivro, musisz na ta chwile szukać gier tylko i wyłącznie podpisanych (signed) bo nie masz certa i nic niestety nie podpiszesz...a tym z nokiatec próbuj..wiele sie nie podpisze ale cos napewno _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| A moje dwa gorszło milion pięćset sto dziewięćset o tym telefonie!!! To raczej problem nie posuzkiwanie;/ _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nowa metoda wyrabiania certyfikatów |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Hackowanie i patchowanie softu oraz ominięcie certyfikatów. |
Hacked Symbian/Flashing | BoRoS | |
Tapose - zupełnie nowa strona iPada! |
Newsy | Laki1231 | |
Oficjalna polska strona BlackBerry już działa |
Newsy | Laki1231 | |