Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
vivro [Satio] Strona do wyrabiania certyfikatów. Napisany: 27 Sie 2011 03:22 [Satio] Strona do wyrabiania certyfikatów.   Postaw piwo autorowi tego posta

Witajcie
Mam prośbę do was. Otóż potrzebuję utworzyć certyfikat dla mojego Satio i chciałbym abyście mi dali źródło do najlepszej strony z wyrabianiem certyfikatów.
Zrobiłem certyfikat na Nokiateca lecz z tego co się od was dowiedziałem obsługuję on bardzo bało aplikacji. Oferował się an forum 1 użytkownik że robi certyfikaty napisałem PW i brak odp. Podawaliście 1 stronę gdzie dowiedziałem się na dalszych stronach iż już nie wyrabiają.
Więc skąd zdobyć certyfikat abym mógł podpisywać większość aplikacji.
W moim innym temacie jeden z użytkowników polecił mi OPDA lecz nie znalazłem tutaj żadnego poradnika ( może przez zmęczenie przeoczyłem) Co polecacie ? Jeżeli macie jakieś pewne sprawne źródło prosiłbym o podanie go.
Zależy mi na certyfikacie gdyż tym z Nokiateca nie mogę podpisać NFS Shift 3 na czym mi bardzo by zależało tak samo z Worms a nawet zwykłego X-Plore nie mogę zainstalować na tym certyfikacie.
Pozdrawiam
snake6666 [Satio] Strona do wyrabiania certyfikatów. Napisany: 27 Sie 2011 07:50   Postaw piwo autorowi tego posta

A nie da rady w Satio złamać symbiana ? Nie miałbyś prościej ?
Casaya [Satio] Strona do wyrabiania certyfikatów. Napisany: 27 Sie 2011 09:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
Po pierwsze

Certa wyrobisz tylko z NOKIATEC.Opda juz nie wyrabia certyfikatów..
Po drugie Satio jest ciezko shackowac,jedynie nokie daja sie hackowac bez problemów.
Zapewne pisałes do Stankovi o certyfikat,ale skoro nigdzie nie da sie wyrobic certyfikatu więc Stanek zapewne też nie wie jak i gdzie.
snake6666, co do złamania symbiana to tylko starsza wersje softu da sie złamać.
Kolejna rzecz to taka że vivro, musisz na ta chwile szukać gier tylko i wyłącznie podpisanych (signed) bo nie masz certa i nic niestety nie podpiszesz...a tym z nokiatec próbuj..wiele sie nie podpisze ale cos napewno

Laki1231 [Satio] Strona do wyrabiania certyfikatów. Napisany: 27 Sie 2011 10:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
A moje dwa gorszło milion pięćset sto dziewięćset o tym telefonie!!! To raczej problem nie posuzkiwanie;/