Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
vivro [Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu. Napisany: 26 Sie 2011 11:07 [Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu.   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam
Wczoraj porałem certyfikat z Nokiateca i udało mi sie nim podpisać Parlingo i pomyślnie zainstalowałem. I mam pytanie gdy pobiore aplikacje i podpisze tym certyfikatem i na telefonie wyjdzie że ważnośc certyfikatu wygasła to próbować zmieniać datę czy po prosty aplikacja podpisana i tak nie będzie działać ?
Przykładowo : HANDYPAINT_V1.5__4165__S60V5 po pidpisaniu właśnie wyskakuje mi komunikat.
Szymon035 [Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu. Napisany: 26 Sie 2011 11:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Wystarczy że cofniesz date w telefonie przed instalacją o pare miesięcy
vivro [Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu. Napisany: 26 Sie 2011 12:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Wypróbuję dziękuję
Chyba podpisana aplikacja nei działa. Cofnołem datę o 1 miesiąc w tył i piszę że certyfikat może być jeszcze nie ważny.
Szymon035 [Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu. Napisany: 26 Sie 2011 12:30   Postaw piwo autorowi tego posta

To znaczy że za dużo cofnąłeś. Spróbuj o pare dni cofnąć
vivro [Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu. Napisany: 26 Sie 2011 12:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Cofnołem datę do wczoraj piszę że certyfikat może być jeszcze.... A zmieniłem dodatkowo godzine na 18 to pisze już że wygasła ważność.
A.Wesker [Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu. Napisany: 26 Sie 2011 01:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Mozliwe że sie nie da.Z notiaceka dają słabe certy i nie wszystko podpiszesz

Casaya [Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu. Napisany: 26 Sie 2011 02:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
vivro, certyfikatem z nokiatec podpiszesz moze z 30 aplikacji.Złam system..

tutaj masz jak http://symbiane.pl/nokia-...012-vt20220.htm

vivro [Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu. Napisany: 26 Sie 2011 03:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie złamie mam soft R2
Laki1231 [Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu. Napisany: 26 Sie 2011 04:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
To masz pecha nie kupuje się innych tel z symbem niż nokia potem problemy są.

vivro [Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu. Napisany: 26 Sie 2011 04:29   Postaw piwo autorowi tego posta

@laki1231 Super odp. nie ma co kod emotikony: :)
Laki1231 [Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu. Napisany: 26 Sie 2011 04:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
kod emotikony: :) przed zakupem czytaj na forach jak jhest z hakiem. Można tylko downgrade za 30-40zł omnisuem

vivro [Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu. Napisany: 26 Sie 2011 06:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Hackowanie w sumei nie jest mi aż tak potrzebne a ten programik dla bajeru chciałem zainstalwoać mam hackowana E51 a i tak mam na niej Parlingo YT i opere.
1 2 »