| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| vivro | |
|
| Witam Posiadam SE Satio i oprogramowanie do GPS Navifon od Orange lecz jest ono płatne. Jakie możecie polecić oprogramowanie do obsługi GPS. Dodam że nie mam hackowanego Softu. |
||
| Casaya | |
|
| mysle.ze moge polecic sygic.ale.niebwiem czy pojdzie na satio.poczekaj.na wypowiedz Altair.on ma satio i pewnie lepiej ci doradzi _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Sygic lub Garmin oba wejdą. _________________ |
||
| Kanabi | |
|
Jedyny darmowy GPS (legalny) jaki znam daje Nokia (tak w 100% darmowy wystarczy umiec ustawic, a nie jak czesc osob piep.... Glupoty). Na satio polecam Naviexpert, Garmin (oba platne). Kuzyn ma SE Satio i tez szukal gps'a i znalazl cos, navigon czy jakos tak sie nazywalo ale musial wyrobic certyfikat (na opda.com czy jakos tak), ale najwidoczniej panowie z tamtej strony maja jego certyfikat w De, bo 2tyg. Czekal i sie nie doczekal Pozdrawiam! |
||
| Harmattan | |
|
| certyfikaty z opda nie działają już od jakiegoś czasu, więc nic mu po nich. Zhackuj telefon i po sprawie. Navifon jest płatną nawigacją od Orange. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Kanabi, pieprzysz to ty bo certów nikt już nie wyrabia tych dobrych. GPS jest wszędzie darmowy i legalny, ale darmowa i nie legalne jest aplikacja i mapy. GPS jest za free! _________________ |
||
| Kanabi | |
|
Tak przy okazji rozwiazal sie problem certyfikatu, dzieki kuzyn nie bedzie musial sie wkurzac . Co do GPS'u nie jestem specem i masz racje pomylilem sie, jest za free tylko mapy platne.Nie cytujemy całych postów // Jackson |
||
| vivro | |
|
| to tak pobawię się na początek garminem i zobacze co z tego wyjdzie. Navifon jest płatny tak. I nie zhackuje go bo mam wersję R2 | ||
| Laki1231 | |
|
| vivro, shakuje jest nowa metoda http://symbiane.pl/nowa-n...nem-vt27868.htm _________________ |
||
| vivro | |
|
| DZIÉKI !! Jezeli to zadziala masz browara u mnie ! ZADZIAŁAŁO ! Super ;] |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zanim napiszesz nowy tematRegulamin działu |
Aplikacje | Szymuś | |
Zanim napiszesz nowy tematRegulamin działu |
Poradniki Android | Jack | |