| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| vivro | |
|
| Witajcie Mam problem z GG na tel. Pobrałem GG na tel. z darmowego sms od Orange ( GG w wersji Java) i otwieram aplikację piszę łączenie 0% i odplicza się 30sekund. Lecz Gg się wgl. nie łączy i nie pokazuję się nawet komunikat gdzie wybieram czy ma się łączyć przez WiFi czy Orange czy inne. Dodam że mam wykupiony pakiet gg na tel. Pobrałem od nas z forum GG w wersji na symbiana w sis. Te również odpalam wpisałem nr. i hasło i pokazuję że jestem nie dostępny. Zmieniam status na dostępny piszę łączenie ( nie pisze czy WiFi czy Orange GPRS czy inne tylko łączenie) po zniknięciu komunikatu nic się nie zmienia. Pobrałem przed chwilą parlingo również się nie łączy wgl. Korzystał ktoś z GG na Satio ? Dodam jeszcze że GG ma korzystać z wykupionego pakietu za 5zł na miesiąć i w tedy nie płace za transfer ani nic. Na telefon ściągałem konfigurację telefonu wg. operatora czyli Orangę |
||
| Grzenio | |
|
| ustawienia w GG i tam jest łączność. _________________ |
||
| vivro | |
|
| tak tylko że gg się wgl. nie włącza. Odpalam GGwOrange 1.1.2 i łączenie 8% i na tym stoi. A w GG na symbiana gdy mam ustawienia to tylko dotyczące GG cyzli powiadamianie o wiadomościach numer hasło. Nie ma nic na temat łączności. A gdy telefon się łączy np. na zwykłej przeglądarce to pod ikonką H od sygnału są 2 strzałki a podczas odpalania gg nie ma czegoś takiego. |
||
| Grzenio | |
|
| Hmm to te gg jest coś nie tak jaki ty masz tam symbian _________________ |
||
| vivro | |
|
| SE Satio symbian v5 aktualizowany do najnowszej wersji. | ||
| Grzenio | |
|
| a próbowałeś odpalić http://symbiane.pl/palringo-vt10435.htm wiem że z s60v3 można spróbować, bo miałem gg na s60v3 tylko musiałem płacić 1.23 na tydzień ściągnięte przez telefon z strony gady gadu Linków do forum nie kodujemy // Jackson _________________ |
||
| vivro | |
|
| Tak Parlingo działa. Wyskoczył mi komunikat wybieram Orange GPRS i łączy się ale za parlingo musze płacić lub ciągnie MB z konta. | ||
| Grzenio | |
|
| A włącza się parlingo na satio? Tam masz w ustawieniach połączenie i spróbuj ustawić _________________ |
||
| vivro | |
|
| tak parlingo działa ale nie wiem czy bd korzystało z tego że wykupiłem pakiet na miesiąć. wysłałem SMS o treści GGM_numer gg na 7455 | ||
| Grzenio | |
|
| musiałbyś sprawdzić jeśli nie to doładuj konto i wykup normalny pakiet internetu. Nie wiem jak w orange są ceny w play masz 9zł 200 mb na miecha. _________________ |
||
| vivro | |
|
| w Orange Free u mnie mam za doładowanie MB za 5zł wychodzi mi ponad 400mb transferu. Ale to nie o to chodzi wole gg od orange place 4,99 i moge meic 0 na końcie 0 Mb a gg chodzi przez cały miech. Gg na symbiana mam te http://symbiane.pl/mobiln...er=&start=0 |
||
| Grzenio | |
|
| Moim zdaniem musisz je aktywować sms. Miałem gg ściągnięte z neta i też się nie ładowało musiałem z strony GG pobrać i zapłacić wtedy hulało. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[Se Satio] Telefon nie laczy sie z siecia wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | torreno | |
[Satio] Brak połączenia z satelitą |
Pytania i Problemy z telefonami | glodny_wrazen | |
[Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi |
Pytania i Problemy z telefonami | vivro | |
[C6] Nie widzi połączenia USB |
Pytania i Problemy z telefonami | mati273 | |
[5230] Połączenia i sms nie wyświetlają sie |