| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| JohnyJoo | |
|
| Witam wszystkich! Może ktoś z was mi pomoże i powie jak w SATIO włączyć wybieranie głosowe, szukałem wskazówki już wszędzie, nawet zadzwoniłem do przedstawiciela Sonyericsson i co ciekawe tam też nie wiedzieli jak to zrobić. Na wszystkich stronach z opisem telefonu jest podane że obsługuje "wybieranie głosowe". A moż ktoś ma aplikację którą można wgrać an Satio ? Z góry dziękuję |
||
| master228 | |
|
| A po przytrzymaniu zelonej słuchawki się nie włącza ? _________________ |
||
| JohnyJoo | |
|
| Zielona słuchawka nie reaguje | ||
| Laki1231 | |
|
| SonyEricsson tego nie ma? Xperia x10 mojego taty też nie ma tej funkcji:) _________________ |
||
| pio075 | |
|
| SE z S60 wybierania głosowego nie mają - koniec tematu. Hmmm aplikacja - wątpię, nie spotkałem się nigdzie z taką, ale szukaj może trafisz. |
||
| Laki1231 | |
|
| Xperia ma Androida jak to wytłumaczysz;P? _________________ |
||
| pio075 | |
|
Aj... nie o to mi chodziło Miałem na myśli to że każdy symbianowy (s60- UIQ bodajże miał) SE takiego wybierania nie ma (czyli oba Vivazy i Satio) i tego jestem pewien. W androidzie tego nie szukałem i możliwe że niema bo jak dotąd z wybieraniem głosowym spotkałem się tylko w autorskim systemie SE i, jak już wspomniałem, w UIQ (P1i 0 o ile dobrze pamiętam). Jak to wytłumaczę - SE olało użytkowników lubiących czasem pogadać do telefonu |
||
| JohnyJoo | |
|
| Co do SE to wszystkie wcześniejsze modele miały tą opcję, Xperie też mają jako aplikacje. Znalazłem taką na symbiana ale niezbyt dobrz rozpoznaje wypowiedziane słowa "Speereo Voice Launcher" tu macie linka jakby kogoś interesowało, może na Nokiach będzie działał lepiej: Pobieranie / Download:
Koduj linki // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Xperie mają angielską, i funcja nie działa dy przytrzymam klawisz na słuchawce jak w przypadku nokii, to jest największy minus SE _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[SE x10i] Głosowe wybieranie numerów. |
Pytania i Problemy z telefonami | Laki1231 | |
[SE VIVAZ] Wybieranie glosowe |
Pytania i Problemy z telefonami | adas13 | |
Połączenia głosowe HD |
Newsy | ramzestoja | |
[Modyfikacja] Wybieranie numerów w trybie poziomym |
Modyfikacje | Jack | |