Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
arek456.123 [Satio] Zablokowana karta pamięci jak ją odblokować? Napisany: 12 Gru 2011 05:16 [Satio] Zablokowana karta pamięci jak ją odblokować?   Postaw piwo autorowi tego posta
Siema mam duży problem z moją kartą pamięci ale zacznę wszystko od nowa jak to było
Ustawiłem sobie hasło do karty pamięci i za każdym razem jak wyjmowałem ją i włożyłem to nie musiałem wpisywać bo tel pamiętał cały czas to hasło aż do czasu jak nie aktualizowałem sobie softa w satio i po aktualizacji wyskoczył mi komunikat żeby wpisać hasło wpisuje a tu wyskakuje że błędne hasło to postanowiłem ją sformatować i ją sformatowałem ale jak chce coś na nią wrzucić to wyskakuje błąd danych CRC czy jakoś tak
próbowałem ją jeszcze raz sformatować przy kompie ale wyskakuje że system windowa nie może zakończyć sformatowania
co teraz mam zrobić żeby było wszystko dobrze kod emotikony: :( ???Błagam niech ktoś mi pomoże kod emotikony: :(
Laki1231 [Satio] Zablokowana karta pamięci jak ją odblokować? Napisany: 12 Gru 2011 05:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Pierw format na szybkim potem pełnym nie przejdzie to z poziomu innej noki.

arek456.123 [Satio] Zablokowana karta pamięci jak ją odblokować? Napisany: 12 Gru 2011 06:07   Postaw piwo autorowi tego posta
Laki1231,
za każdym razem to samo wyskakuje czyli system windows nie może ukończyć formatowania
co mam zrobić ??
Laki1231 [Satio] Zablokowana karta pamięci jak ją odblokować? Napisany: 12 Gru 2011 06:09   Postaw piwo autorowi tego posta

arek456.123, użyj innego tel lub użyj programu HP USB Disk Storage Format Tool

arek456.123 [Satio] Zablokowana karta pamięci jak ją odblokować? Napisany: 12 Gru 2011 06:59   Postaw piwo autorowi tego posta
próbowałem sformatować w innym tel ale to samo
ściągnąłem ten program HP USB Disk Storage Format Tool
ale jak chce sformatować to wyskakuje Failed to format the device
to co mam zrobić??
Laki1231 [Satio] Zablokowana karta pamięci jak ją odblokować? Napisany: 12 Gru 2011 07:11   Postaw piwo autorowi tego posta

arek456.123, ile gb karta?

arek456.123 [Satio] Zablokowana karta pamięci jak ją odblokować? Napisany: 13 Gru 2011 04:03   Postaw piwo autorowi tego posta
Laki1231,
8gb

a co myślicie o tym
[REKLAMA]
da to rade

Usunięto link do konkurencyjnego forum - chucky

EDIT:
jak włożę kartę pamięci to wyskakuje błąd dysku to znaczy że karta jest do wyrzucenia??

Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone. // sadam81
Laki1231 [Satio] Zablokowana karta pamięci jak ją odblokować? Napisany: 13 Gru 2011 06:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Nokie często to formatują i działa dalej ale możliwe, że kosz.

arek456.123 [Satio] Zablokowana karta pamięci jak ją odblokować? Napisany: 13 Gru 2011 07:13   Postaw piwo autorowi tego posta
Laki1231,
ok dzięki
będę jeszcze coś próbował robić ale wątpię że coś pomoże ale dzięki za pomoc
Casaya [Satio] Zablokowana karta pamięci jak ją odblokować? Napisany: 13 Gru 2011 07:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/17
temat wyjasniony i zamykam.
jesli wlasciciel bedzie chcial cos dodac,to prosze napisac PW do moderatora lub administratora.otworzymy temat