| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xdomino996 | |
|
Witam tak ja w tytule mam problem z tym ze po prostu pamięć w telefonie mi zanika. Telefon pokazuje ze zostało 16 MB i co chwilkę zmniejsza się ta pamięć nie regularnie ale np przez cały dzień potrafi 1MB zniknąć albo i więcej. Podłączyłem telefon pod komputer i pisało to samo chociaż jak zaznaczyłem wszystkie pliki to pokazało ze razem maja nie wiele ponad 9MB a wiec mam pytanko jak temu zaradzić. Czy zrobić format jak tak to jak format się robi bo wiem ze przy wyłączonym telefonie trzeba tam słuchawki i coś jeszcze wcisnąć. A i jeszcze jedna informacja cenna w szczegółach pamięci pokazuje mi ze 43 MB to inne pliki czy możliwe jest ze coś jest skutecznie schowane albo ze to wirus? |
||
| patrikos23 | |
|
| Masz jakąś aplikację zżerającą pamięć. Musiałbyś poszukać jaką i ją usunąć. Miałem podobnie z jedną aplikacją, tyle że mi wciągała po ok 2 MB dziennie. Poszukałem i usunąłem i problem rozwiązany. _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
| Aplikacje na telefonie jakie są zainstalowane to takie: - 3D Brick Breaker - FacebookPlugin - InstallerContentHandler - Navifon - YouTubePlugin Która to może być? tylko te 5 jest zainstalowane Czy to tez tyczy sie aplikacji zainstalowanych na karcie pamieci? |
||
| Laki1231 | |
|
| xdomino996, przeglądasz internet na tel? _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
| ta dość często. Czyli co to może być wirus | ||
| Laki1231 | |
|
| To znasz odpowiedź wyczyść pamięć przeglądarki i będzie ok. _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
| Korzystam z opery mobile czyli reinstal załatwi sprawę? | ||
| Laki1231 | |
|
| xdomino996, nie, wejdź w ustawienia opery i sobie daj wyczyść prywatne dane. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| nie reinstal, bo pliki masz w pamięci telefonu. Poszukaj program do czyszczenia cache i wszystko ok. _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
| Programem X-Clear usunąłem cache ale zwolniło się 3 MB danych a patrząc to dzisiaj zostało już 14.2 a przed tym usuwaniem było 11. A w szczegółach pamięci już jest 46MB w innych plikach... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| xdomino996, zrób format tel i po kłopocie może to pliki odebrane bluetooth _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
To ok trzeba tak zrobić tylko jak to jest kod na format? wiem ze na wyłączonym telefonie trzeba wcisnąć słuchawki zieloną i czerwoną i coś jeszcze ale nie pamiętam co _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[SE Vivaz] Zanikanie pamięci telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | viv4z | |
[SE Satio] Zwolnienie pamięci telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | fog | |
[Satio] Zablokowana karta pamięci jak ją odblokować? |