| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ajgorpimp | |
|
| Dzien dobry, piszę poniewaz nie moge znalezc tematu z moim problemem. Otóż z podstawowych aplikacji znikł mi oryginalny odtwarzacz muzyki (SE SATIO). Sciągnąłem sobie TTPod i normalnie mi działa tylko ze chciałbym aby kazdy przycisk ktory powinien mnie przekierowywac do oryginalnego odtwarzacza zeby wlaczal mi TTPod'a jest w ogole taka mozliwosc??? Myslalem zeby w ustawieniach aplikacji zmienic Odtwarzacz Muzyki na TTPod ale nie wiem jak to zrobic. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj się z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| ajgorpimp, wgraj sobie softa od nowa, przez SE SERVICE UPDATER, i wróci rób kopię danych, w nokii jest możliwość zmiany aplikacji a czy w SE to nie wiem nie używałem _________________ |
||
| ajgorpimp | |
|
| A jak wgram softa nowego to nie strace gwarancji ?? ja nie chce miec starego odtwazrzacza bo i tak lipny byl chodzi mi tylko o to: <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2009/05/sony_ericsson_satio_hands-on-20-361x480.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Widzisz tą nutkę? to jest przekierowanie do systemowego odtwarzacza. A jak zrobic zeby ta nutka mnie przerzucala do TTPoda? jest jakis program do edytowania tych ikonek ? I z tego co mi sie wydaje, bo widzialem Twoja n8...tzn kolega ma. to ona tymi ustawieniami sie nie rozni od Se duzo. Więc jesli tak sie da to moglbys mi powiedziec jakbys to zrobl w nokii? Bo ja jak wchodze w Ustawienia Aplikacji i klikam glowny odtwarzacz to nie mam nic do wyboru oprócz "ODTWARZACZ MUZYKI" a jak zrobic zeby znajdywal tez TTPODA? |
||
| Laki1231 | |
|
| ajgorpimp, wgrywając tym programem nic nie tracisz bo to aktualizator SE oryginalny Ja w nokii robię tak menu, ustawienia, ustawienia aplikacji, aplikacje domyślne, odtwarzacz muzyki i tu wybieram aplikacje _________________ |
||
| ajgorpimp | |
|
| I jak masz np 5 odtwarzaczy muzycznych to 5 Ci sie wyswietla w tym menu? | ||
| Laki1231 | |
|
| ajgorpimp, tak, na starym symbianie mi to nie działało na X6 i 5800XM | ||
| ajgorpimp | |
|
| Ale co nie dzialalo? | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie wiem chyba nie, mi tylko opere do neta tam wykrywa _________________ |
||
| ajgorpimp | |
|
| a w tym progtamie x-plore da sie jakos wsadzic ttpoda do tych folderow systemowych? | ||
| xdomino996 | |
|
| Daj linka do TTpod działającego to sprawdzę u siebie _________________ |
||
| ajgorpimp | |
|
| [REKLAMA] Zakaz reklamowania stron o podobnej tematyce. Proponuję poprawić znajomość regulaminu forum. // Jackson ------------------- to był przeciez link do tego ttpoda Jeszcze żeby na forum nie było to bym inaczej podszedł, ale jest http://symbiane.pl/ttpod-vt17343.htm // Jackson |
||
| ajgorpimp | |
|
Post został ukryty, ponieważ naruszał zasady forum lub zawierał nieaktywne linki |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Szukam odtwarzacza mp3 po polsku!!!!!!jaki polecacie zeby byl po polsku |
Szukam | patron_12 | |
[Se satio] Alternatywa systemowego odtwarzacza |
Szukam | festerjp | |
Szukam standardowego motywu z Nokii 5230 lub X6 |
Szukam | 2em | |
Program - Zmiana Profilu = zmiana motywu!Szukam programu! |
Szukam | HolyGoalie | |
Nie potrzebujesz odtwarzacza |
Newsy | Laki1231 | |
[E52] Szukam odtwarzacza muzyki |