| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| SeBBuSsS | |
|
| Witam, jestem tutaj nowy więc jak już był poruszany taki temat to z góry serdecznie przepraszam. Otóż mam taki problem z moim satio, zawsze było normalnie, płynnie chodził aż do wczoraj, chciałem włączyć muzykę normalnie menu > multimedia > muzyka, od razu zauważyłem że troszeczkę się zcina, włączam multimedia i chwila przerwy przez ok 4 sek. widzę ikonki z menu bez ich podpisów i wyświetlają się trzy ikonki tzn. video, zdjęcia, muzyka ale w tle jest dalej menu... po włączeniu muzyki ta animacja tzn. te latające białe kulki pozostawiają za sobą smugi zapełniając cały ekran także nie widać co się klika, a jak już uda mi się wejść w moje utwory to wszystko jest rozmazane, podwójne itd. muzykę da się słuchać ale telefon za który trochę zabuliłem nie powinien tak robić lub jak zrobię zdjęcie i chcę je wyświetlić w multimediach to w tle jest pulpit... Jest tak ciągle i czekam aż ktoś powie co z tym fantem zrobić, nowy soft ? dodam że przez menedżera plik. normalnie mogę wszystko przeglądać... i nie mam możliwości samemu wgrać softa, zaktualizować go ponieważ mam taki słaby internet (max. 20kb/s, średnio 6-7kb/s) czyli pozostaje serwis. Ale może ktoś ma lepszy pomysł mogę ściągnąc maksymalnie 70 mb. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. |
||
| Casaya | |
|
| zrób robię hard reset *#7370# .nie na wszystko pomaga ale jak nie możesz softa wgrac to nie widzę innego wyjścia.tylko zrób kopie zapasowa kontaktów bo stracisz wszystko co masz na telefonie.hard reset karty pamięci nie obejmuje.po owej czynności telefon będzie jakbyś kupił prosto że sklepu.czysty nie zasmiecony system. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| SeBBuSsS | |
|
Wielkie dzięki za pomoc cała słuchawka jakby płynniej chodziła oczywiście plusik się należy. Temat do zamknięcia [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 04 Lip 2011 01:39 ] Chciałbym dodać, że warto również przy robieniu hardresetu usunąć z karty pamięci oraz pamięci masowej, foldery ukryte sys, system, private, resource. // Laki1231 |
||
| patrikos23 | |
|
| Zamykam. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[ 5230 ] Zacinające się filmy |
Pytania i Problemy z telefonami | fiszkon | |
[E52] Zacinające się filmy |
Pytania i Problemy z telefonami | piniu | |