Autor Wiadomość
Jack Scalado AB Autorama Napisany: 18 Wrz 2010 03:17 Scalado AB Autorama   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1

Opis:
  • Jest to aplikacja do tworzenia zdjęć panoramicznych , bezpośrednio na telefonie.

Wersja v1.0.2

Pobieranie / Download:

patrikos23 Scalado AB Autorama Napisany: 04 Sty 2011 07:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Autorama 1.0.2 PL by ariek44

Pobieranie / Download:

Autor postu otrzymał pochwałę.
bartek50003 Scalado AB Autorama Napisany: 04 Sty 2011 10:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Widzę że nikt notki nie dał więc spieszę z opisem:

Aplikacja nie jest fajna... Jest ŚWIETNA. Nie widziałem wcześniej tak fajnego programu do panoramicznych zdjęc!! Np Panoman często źle kleił zdjęcia i miał nie fajny wygląd. Autorama ma wygląd zwykłego aparatu (okno aplikacji). Jest prosty i jest po polsku.
Ma jedną wadę: Można zrobic tylko trzy zdjęcia jako panoramę (do sklejenia). Chociaż może w ustawieniach to gdzieś jest:)

Dorzucam screeny:

antecki13 Scalado AB Autorama Napisany: 22 Sty 2011 04:46   Postaw piwo autorowi tego posta

możecie wrzucić podpisaną aplikacje ??

Jack Scalado AB Autorama Napisany: 22 Sty 2011 06:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Podpisz sobie. Tylko swoim certyfikatem jak podpiszesz będzie działać

antecki13 Scalado AB Autorama Napisany: 22 Sty 2011 06:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Wiem , że trzeba podpisać . Ale ponawiam pytanie

[ Komentarz dodany przez: Jackson: 22 Sty 2011 06:10 ]
W takim razie nie umiesz czytać bo nie przeczytałeś całego mojego postu

Ale ja nie mam wyrobionego certifikatu i szczerze to za bardzo nie chce mi sie go wyrabiac .

No chyba , że wrzucenie podpisanej nie jest łatwe ( nie wiem , bo się nie znam ) to wycofuje pytanie .

Wytol Scalado AB Autorama Napisany: 21 Kwi 2011 10:08   Postaw piwo autorowi tego posta
Ale co zrobić jak niby program działa, a nie ma opcji zapisu zrobionej panoramy?
Mogę ją sobie obejrzeć na ekraniku komórki i to wszystko.
Nokia 5230.
marcinek16marcin Scalado AB Autorama Napisany: 23 Kwi 2011 10:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Hej. Jak masz podgląd zdjęcia to pomiędzy opcje, a wróć jest czarna przestrzeń, kliknij na nią to wtedy pokaże się gdzie chcesz zapisać obraz. U mnie to działa. Nokia 5230, bez hackowania. Pozdrawiam.
Wytol Scalado AB Autorama Napisany: 02 Maj 2011 11:37   Postaw piwo autorowi tego posta
Też działa. Dziękuję. I zdjęcia rzeczywiście są fajne.
n.p.