| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
| Opis:
Wersja v1.0.2 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Autorama 1.0.2 PL by ariek44 Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| bartek50003 | |
|
| Widzę że nikt notki nie dał więc spieszę z opisem: Aplikacja nie jest fajna... Jest ŚWIETNA. Nie widziałem wcześniej tak fajnego programu do panoramicznych zdjęc!! Np Panoman często źle kleił zdjęcia i miał nie fajny wygląd. Autorama ma wygląd zwykłego aparatu (okno aplikacji). Jest prosty i jest po polsku. Ma jedną wadę: Można zrobic tylko trzy zdjęcia jako panoramę (do sklejenia). Chociaż może w ustawieniach to gdzieś jest:) Dorzucam screeny: _________________ |
||
| antecki13 | |
|
| możecie wrzucić podpisaną aplikacje ?? _________________ |
||
| Jack | |
|
| Podpisz sobie. Tylko swoim certyfikatem jak podpiszesz będzie działać _________________ |
||
| antecki13 | |
|
| Wiem , że trzeba podpisać . Ale ponawiam pytanie [ Komentarz dodany przez: Jackson: 22 Sty 2011 06:10 ] W takim razie nie umiesz czytać bo nie przeczytałeś całego mojego postu Ale ja nie mam wyrobionego certifikatu i szczerze to za bardzo nie chce mi sie go wyrabiac . No chyba , że wrzucenie podpisanej nie jest łatwe ( nie wiem , bo się nie znam ) to wycofuje pytanie . _________________ |
||
| Wytol | |
|
| Ale co zrobić jak niby program działa, a nie ma opcji zapisu zrobionej panoramy? Mogę ją sobie obejrzeć na ekraniku komórki i to wszystko. Nokia 5230. |
||
| marcinek16marcin | |
|
| Hej. Jak masz podgląd zdjęcia to pomiędzy opcje, a wróć jest czarna przestrzeń, kliknij na nią to wtedy pokaże się gdzie chcesz zapisać obraz. U mnie to działa. Nokia 5230, bez hackowania. Pozdrawiam. | ||
| Wytol | |
|
| Też działa. Dziękuję. I zdjęcia rzeczywiście są fajne. n.p. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Scalado PhotoFlowPrzeglądarka Zdjęć |
Aplikacje | kolek1985 | |
Scalado AB PhotoFusionprzechwytywanie i łączenie dwóch różnych obrazów |
Aplikacje | patrikos23 | |
Scalado PhotoTwisteraplikacja która przetworzy lub zniekształci nasze zdjęcia |