| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| MRacheron | |
|
| skasowałem przypadkiem (przy przekładaniu kart sim do innego telefonu sim) sms który był zapisany na karcie SIM. 1. Czy mogę odzyskać tego sms-a takim czymś jak czytnik kart? 2. [lub] Czy jest możliwość "podrobienia" tego sms-a? (mój telefon to SE k810) pozdrawiam. |
||
| bartek50003 | |
|
| Czy tego sms-a wysłałeś, czy odebrałeś? Jeżeli odebrałeś i chcesz go "podrobic" to wiadomo, że nie ma problemu, ale jeżeli go wysłałeś, no to może byc. A czytniki kart sim... No ponoc jest coś takiego, ale nigdy nie korzystałem. Może sie da ale nie obiecuje. _________________ |
||
| ziomek | |
|
| SE k810 hmm to nie symbian więc niestety nie sądzę by odzyskania takiego smsa było łatwa tak jak kolega wyżej jedyne co ci mogę powiedzieć to czytniki nie wiem jak to działa ale z komentarzy jakie wyczytałem to podobno działa . _________________ |
||
| MRacheron | |
|
| Mam taki czytnik. oczywiście to chińskie gó*no. Proszę o jakiś poradnik jak podrobić tego sms-a (odebrałem go) [najlepiej aby móc podrobić również datę] |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[E51] Jak odzyskać hasło karty pamięci? |
Pytania i Problemy z telefonami | bartekziom15 | |
[e51] Jak odzyskać wyrobiony i stracony/zgubiony certfikat? |
Pytania i Problemy z telefonami | jaco588 | |
[5230] Jak zapisać wysłane wiadomości SMS? |