| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| festerjp | |
|
| czy jest cos takiego jak walkman lub cos innego na satio bo standartowy odtwarzacz jest do dup.. prosze o pomoc Zakładając nowy temat pamiętaj aby nadać mu tytuł który przybliży postać całego problemu//Jackson |
||
| Jack | |
|
| Lcg jukebox lub kdplayer w javie _________________ |
||
| festerjp | |
|
| sciagnolem ten jukebox i pisze ze blad certyfikatu...;/ byla podpowiedz ze mam zlamac system i program do tego zrobilem tak jak napisali i dalej to samo .... | ||
| Jack | |
|
| Jak go złamałeś :? Konkretnie napisz całą instrukcje co robiłeś. _________________ |
||
| festerjp | |
|
| no jakis program byl do sciagniecia trzeba go bbylo sciagnac i zaznaczyc 3 opcje i to wszystko tak bylo napisane to tak robilem | ||
| Jack | |
|
| Pewnie quick hack kit beta. Czy zawiesił się podczas łamania i wyskoczył jakiś błąd? Zainstalował Ci się taki program sec man w aplikacjach? I na koniec jaki masz soft? _________________ |
||
| festerjp | |
|
| sec man mam to nie zawiesil sie ani zaden blad nie wyskoczyl a softa mam jesli chodzi o aktualizacje to najnowszego | ||
| Jack | |
|
Skoro sec man Ci się nie zawiesił to już jesteśmy w domu teraz prosta droga. Wejdź w sec mana który poprosi o restart telefonu. Następnie wybierasz 2 opcje "install root certyficates" i "turn plat seciurity off". Kolejnym krokiem jest posiadanie menadżera plików x-plore w którym wciskając zero zaznaczasz 2 kolejne opcje a mianowicie "pokaz pliki systemowe" i "pokaz ukryte pliki". Etap kolejny to wejście w c:sys:bin i wklejenie tam pliku installserver który zakończy cały proces hackowania. Życzę powodzenia_________________ |
||
| festerjp | |
|
| wchodze w ten program i wyswietla mi sie sec man istaller | ||
| Jack | |
|
| Pozostaje ostatnie wyjście. 1. Nabycie Certyfikatu z opda 2. Podpisanie nim programu hello ox oraz jego instalacja. punktu 1 szukaj w dziale poradnik podobnie jak metody podpisywania aplikacji. A sama aplikacja hello ox powinna być w którymś poradniku w dziale hacked symbian _________________ |
||
| Harmattan | |
|
A nie łatwiej ściągnąć sobie korektor który sony ericsson udostępnił za darmo do telefonu se Satio ? Dobry ten equalizer, sam używam, i ładne podbicia basów robi_________________ |
||
| festerjp | |
|
| mam equalizer ale mam mamy taki "wypasiony" telefon a odtwRzacz jest nudny i brzydki to w k800i mialem ladniejszy ... dlatego szukam czegos lepszego taki odtwarzacz jak w aino tylko slyszalem ze do satio nie mzna go miec ..;/ | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Modyfikacja ikon systemowego odtwarzacza muzyki by born2die |
Modyfikacje | master228 | |
[Satio] Zmiana standardowego odtwarzacza mp3 |
Pytania i Problemy z telefonami | ajgorpimp | |
[N 500] Usuniecie systemowego odblokowywania telefonu. |
Pytania i Problemy z telefonami | Orsoneq | |