| Temat Zamknięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xdomino996 | |
|
Witam dziś uświadomiłem sobie że coś mam nie tak z wideo a mianowicie Nie wiem co to jest. Mi wygląda na jakiś błąd ze sterownikami albo coś takiego. Powróciłem do ustawień fabrycznych i nadal to samo ale zauważyłem ze wszystkie modyfikacje zostały (te co instalowałem). Tak wiec co mi teraz zostaje? Wgranie nowego softu czy myślicie że jakimś cudem kamera mogła ulec uszkodzeniu (odpukać...) Nazwa tematu poprawiona na regulaminową. // sadam81 |
||
| sadam81 | |
|
| Wgraj od nowa softa. Reset robiłeś kodem *#7370# _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
| Robiłem tym co jest w ustawieniach ale to raczej to samo bo ten sam komunikat wyskakuje _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Nie zaszkodzi zrobić jeszcze raz, a zdjęcia robi bez problemu, czy ten sam efekt. _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
| Zdjęcia bez problemu _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Matryca nie jest uszkodzona, więc pozostaje jedynie wina sterowników nagrywania wideo. Wgraj ponownie softa. _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
A mogłbys podać jakiś temat w którym byłby to opisane ? Bo kiedyś coś tam próbowałem na k800i ale to troche inaczej chyba było _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Nie wiem czy są takie poradniki na forum, k800i robi sie innym programem. _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
| Zrobiłem reset przywróciłem ustawienia i wyglada na to że jest ok już nagrania chodzą a wiec temat raczej do zamknięcia ^^" _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Do Satio softa wgrywasz przez SE SERVICE UPDATER proste w obsłudze... nie trzeba szukać softów program sam je pobierze. Zamykam. // sadam81 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Satio] Błąd przy aktualizacji softu |
Pytania i Problemy z telefonami | nietopyrz | |
[Satio] Błąd Bramy podczas połączenia WiFi |
Pytania i Problemy z telefonami | vivro | |
[Satio] Poszukuje softu na SE SATIO |
Szukam | gentuuu | |
Błąd w IPhone4. |
Newsy | sipek1210 | |