Temat Zamknięty przez: sadam81
Autor Wiadomość
xdomino996 [SE Satio] Błąd z nagraniami Napisany: 16 Gru 2011 01:41 [SE Satio] Błąd z nagraniami   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam dziś uświadomiłem sobie że coś mam nie tak z wideo kod emotikony: :cry: a mianowicie

Nie wiem co to jest. Mi wygląda na jakiś błąd ze sterownikami albo coś takiego. Powróciłem do ustawień fabrycznych i nadal to samo ale zauważyłem ze wszystkie modyfikacje zostały (te co instalowałem). Tak wiec co mi teraz zostaje? Wgranie nowego softu czy myślicie że jakimś cudem kamera mogła ulec uszkodzeniu (odpukać...)

Nazwa tematu poprawiona na regulaminową. // sadam81
sadam81 [SE Satio] Błąd z nagraniami Napisany: 16 Gru 2011 01:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Wgraj od nowa softa.
Reset robiłeś kodem *#7370# kod emotikony: :?:

xdomino996 [SE Satio] Błąd z nagraniami Napisany: 16 Gru 2011 01:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Robiłem tym co jest w ustawieniach ale to raczej to samo bo ten sam komunikat wyskakuje

sadam81 [SE Satio] Błąd z nagraniami Napisany: 16 Gru 2011 01:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Nie zaszkodzi zrobić jeszcze raz, a zdjęcia robi bez problemu, czy ten sam efekt.

xdomino996 [SE Satio] Błąd z nagraniami Napisany: 16 Gru 2011 01:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Zdjęcia bez problemu

sadam81 [SE Satio] Błąd z nagraniami Napisany: 16 Gru 2011 01:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Matryca nie jest uszkodzona, więc pozostaje jedynie wina sterowników nagrywania wideo. Wgraj ponownie softa.

xdomino996 [SE Satio] Błąd z nagraniami Napisany: 16 Gru 2011 01:57   Postaw piwo autorowi tego posta

A mogłbys podać jakiś temat w którym byłby to opisane ? kod emotikony: :] Bo kiedyś coś tam próbowałem na k800i ale to troche inaczej chyba było kod emotikony: ;D

sadam81 [SE Satio] Błąd z nagraniami Napisany: 16 Gru 2011 01:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Nie wiem czy są takie poradniki na forum, k800i robi sie innym programem.

xdomino996 [SE Satio] Błąd z nagraniami Napisany: 16 Gru 2011 02:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Zrobiłem reset przywróciłem ustawienia i wyglada na to że jest ok już nagrania chodzą a wiec temat raczej do zamknięcia ^^"

Laki1231 [SE Satio] Błąd z nagraniami Napisany: 16 Gru 2011 02:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Do Satio softa wgrywasz przez SE SERVICE UPDATER proste w obsłudze... nie trzeba szukać softów program sam je pobierze.

Zamykam. // sadam81