| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Ks3ro | |
|
| Witam bardzo potrzebna mi pomoc szukam jakiejs instrukcji jak pozbawic satio zaimplementowanego w nim programu(czegos w rodzaju flasha) i wgrac normalnego flash lita . Albo jak ustawic opere mobile jako domyslna przegladarke bo ta standardowa to najgorszy szajs z jakim sie spotkalem nawet filmow na ekinio.tv nie jest w stanie odpalac. Jezeli ktos ma ten telefon i wie jak sie z tym uporac bede bardzo wdzieczny za kazda pomoc. Spedzilem godziny szukajac jakiegos rozwiazania w internecie i kupe nerwow stracilem. |
||
| Harmattan | |
|
Wchodzisz w ustawienia -> telefon -> ustaw. aplikacji -> Apl. domyślne -> Przeglądanie internetu. I wybierasz sobie przeglądarke Opere. Ja sprawdziłem i ten trik działa _________________ |
||
| Ks3ro | |
|
| Wielkie dzieki za pomoc ale niestety po dokonaniu tych zmian nadal wyskakuje napis ze potrzebuje najnowszej wersji flashplayera a normalna wbudowana przegladarka nie wymaga pozatym mimo ustawienia opery jako domyslnej nadal gdy uruchamiam poprzez "rozpocznij przegladanie internetu" na danej sieci uruchamia mi ta stara wbudowana przegladarke... |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[SE Satio] Tapety w formacie Flash (SWF) |
Szukam | vivro | |
[Satio] Tapety Flash na pełnym ekranie? |
Pytania i Problemy z telefonami | vivro | |
HTC Desire z Flash lite 4 czy Nexus One z Flash 10.1? |
Newsy | Jack | |
[Flash] Flash Scientific CalculatorKalkulator naukowy. |
Aplikacje | Jack | |
[Satio] Poszukuje softu na SE SATIO |
Szukam | gentuuu | |
[2.0+] RepliGo ReaderPrzeglądarka plików PDF |
Aplikacje | patrikos23 | |
[2.1+] Cool Readerprogram do czytania E-booków |
Aplikacje | Casaya | |
Barcode Reader 2Ddo odczytu kodów kreskowych 2D przy pomocy aparatu fotograficznego w telefonie |
Aplikacje | lui754 | |
BeeTagg ReaderCzytnik kodów QR |
Aplikacje | ziomek | |
Adobe Reader LEProgram do otwierania plików PDF |
Aplikacje | Szymuś | |