| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patryk487 | |
|
| Witam mam pytanie do was. Mianowicie w moim Satio nawigacja działa niezbyt poprawnie, a konkretnie aplikacja GoogleMaps pokazuje moje położenie z bardzo dużym błędem (położenie w przybliżeniu do 5km). Niedawno zainstalowałem nawigację Garmina i używając wewnętrznego GPS w ogóle nie chce znaleźć mnie na mapie (mojego położenia) - powód słaby sygnał z satelitą. Zastanawiam się czy tego GPS-a trzeba jakoś skonfigurować, czy coś w tym stylu, czy to może po prostu tak działa mało dokładnie. Mam też drugie pytanie czy jak kupię odbiornik GPS, taki który łączy się z telefonem przez bluetooth to nawigacja będzie działała poprawnie. Z góry dzięki za pomoc. Jeżeli zakładasz nowy temat nie używaj słowa "problem" ponieważ nic ono nie mówi. Staraj się nadawać tytuł tematu taki jak jest teraz. // Jackson |
||
| Jack | |
|
| GPS się nie konfiguruje. Jeżeli masz zbyt słaby sygnał z satelity to kup odbiornik GPS. Nie ma problemu zastosować go do garmina. Ps. Google maps ma bardzo niedokładne mapy. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| patryk487 | |
|
| Dzisiaj dostałem paczkę z odbiornikiem GPS. Kupiłem produkt firmy Pentagram, model - P3105. Po uruchomieniu nawigacji garmina pozycja jest bardzo dokładnie pokazywana, siła sygnału na zewnątrz jest bardzo dobra (wszystkie paski od zasięgu świecą na zielono). Jeśli ktoś z Was ma podobny problem to ten odbiornik mogę polecić osobiście. Pozdrawiam Problem rozwiązany - Zamykam // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
GPS na SonyEricsson SATIO |
Szukam | adamg82 | |
[SATIO] Brak zasięgu gps |
Pytania i Problemy z telefonami | demon126pl | |
[SATIO] GPS i Gry nie działają |
Pytania i Problemy z telefonami | aligatoor87 | |
[Satio] Szybkie pytanie na temat GPS |
Pytania i Problemy z telefonami | vivro | |