Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
ForSSayT [SE Satio] Jak zdjąć simlock? Napisany: 01 Sty 2011 08:28 [SE Satio] Jak zdjąć simlock?   Postaw piwo autorowi tego posta

w jakis sposob mogl bym sciagnac sobie simloca z Sony Ericssona Satio? czego do tego potrzebuje i jak mniej wiecej caly proces wyglada? dzieki i pozdrawiam.
Jack [SE Satio] Jak zdjąć simlock? Napisany: 01 Sty 2011 08:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Potrzebujesz do tego wizyty w serwisie bo domowymi sposobami nie zrobisz

Grzesiek717 [SE Satio] Jak zdjąć simlock? Napisany: 06 Gru 2011 10:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Też dołączam się do tego pytania. To chociaż niech ktoś powie w jaki sposób się oblicza ten kod odblokowujący.
Laki1231 [SE Satio] Jak zdjąć simlock? Napisany: 06 Gru 2011 10:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
Trzeba mieć super komputer 3karty graficzne program 500złoty na jendej karcie gtx 580 mojej 16h. Płacisz im za prąd 60procent ceny do 70. Czyli zarobia 20zł na tym. Ja to robię ale na nokii. Dodam, że w salonie danej sieci taniej niż w komisie.
Grzesiek717 [SE Satio] Jak zdjąć simlock? Napisany: 06 Gru 2011 10:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Niech ktoś co miał odblokowywane satio kodem poda imel i numer odblokowujący. Postaram się wymyślić do tego wzór.
Laki1231 [SE Satio] Jak zdjąć simlock? Napisany: 06 Gru 2011 10:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Haha dobre. Tego nie wymyślisz. Każdy kod jest unikalny i skoro tak długo liczy i trzeba klimatyzacja chłodzic karty to tego nie Zrobisz nigdy. To nie stara nokia nie generuje Tylko na podstawie imei
Grzesiek717 [SE Satio] Jak zdjąć simlock? Napisany: 06 Gru 2011 10:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Laki1231 napisał/a:
  • Trzeba mieć super komputer 3karty graficzne program 500złoty na jendej karcie gtx 580 mojej 16h. Płacisz im za prąd 60procent ceny do 70. Czyli zarobia 20zł na tym. Ja to robię ale na nokii. Dodam, że w salonie danej sieci taniej niż w komisie.

LAki1231 no ale taka prawda zaraz pewno zablokują temat bo jakby ktoś coś powiedział to by za dużo stracili. Moim zdaniem to jest naciąganie ludzi. Bo czym lepszy telefon tym więcej trzeba z gościa zedrzeć. Mi powiedział koleś 140zł. Na allegro kodem 50zł. a To pewno Parę minut roboty..
Grzesiek717 [SE Satio] Jak zdjąć simlock? Napisany: 06 Gru 2011 10:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Laki1231 Przestań mi kit wciskać bo on mi powiedział ze do 30 minut z tym zejdzie w komisie a miał laptopa jak z przed wojny..
Laki1231 [SE Satio] Jak zdjąć simlock? Napisany: 06 Gru 2011 10:30   Postaw piwo autorowi tego posta

To nie parę minut bo w tym siedzę. Jak
podłącze dwie karty na full moc to jest
700wat na godzinę razy 8. Płacisz za
prąd nikt za free tego ci nie da

Jak ma do tego sprzęt i nie robi kodem to 30minut. W co wątpie. Teraz to przelicza komputer i z tym długo schodzi! Jak uważasz że klamie idź na inne forum. Nikt prądu ci nie będzie sponsorowal. A Jak 50zł to wysyla odczyt tel i robia to potężne serwery. W parę minut za granicą mało kto na takie dojście dlatego takie drogie.
Grzesiek717 [SE Satio] Jak zdjąć simlock? Napisany: 06 Gru 2011 10:30   Postaw piwo autorowi tego posta

hehe tak tak może jeszcze frytki do tego. A później okaże Ci się ze ci prąd wybija... Nie musisz tu ludziom ściemy puszczać. Bo to aż śmieszne. 3 karty graficzne ;p moze je jeszcze do jednej płyty głównej podłączasz?? równolegle czy szeregowo jak lampki choinkowe;p?
Laki1231 [SE Satio] Jak zdjąć simlock? Napisany: 06 Gru 2011 10:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Wpisz sobie brutal force sl3 i poczytaj co to jest i co się tym robić. Tak łączy się 3 karty założymy się o 10tysięcy? Mogę się o to konto założyć:) bo to robię. Policz sobie jedna graf 300wat x3. Wpisz w google mxkey brutal force sl3 i się nie wymadrzaj o pc mało wiesz można śpiąc 3kart w sli3
Grzesiek717 [SE Satio] Jak zdjąć simlock? Napisany: 06 Gru 2011 10:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Po cholerę Ci 3 karty graficzne? Przecież karta graficzna jest chyba do obrazu a nie do obliczeń?
1 2 »