| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| torreno | |
|
| Witajcie co zrobić aby Satio odtwarzał filmy w formacie RMVB bez przycinki? bo mi strasznie muli i nie wiem czemu:P | ||
| Laki1231 | |
|
| Najlepiej filmy konwertować i zdania nie zmienię, chyba że ma się andka albo s^3 to nie trzeba;D http://symbiane.pl/any-dv...nal-vt20212.htm _________________ |
||
| torreno | |
|
| Mam niektóre takie teledyski że normalnie bajkowo wszystko wygląda one są w formacie MP4 i chciałbym z taką samą jakością oglądać filmy tylko jak jakiś RMVB przekonwertuję na mp4 to będzie ważył dużo za dużo... konwertowałem filmy Avi ale nie wiem jakim programem po prostu jak chciałem wrzucić to wyskakiwało okienko żeby przekonwertować i niestety film nie był w super jakości... | ||
| Laki1231 | |
|
| Zapomnij o płynności z kosmosu _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Bądź wgraj moda do Satio, na którym multimedia chodzą 4x szybciej przez co filmy też sie tak nie tną _________________ |
||
| jarkoz66 | |
|
| a gdzie znajdę takiego moda | ||
| pio075 | |
|
| Rmvb i tak się będzie kładło więc możesz sobie zwiększać szybkość nawet 50x. N8 przy dłuższych Rmvb o wysokim bitrate się wykłada a wy oczekujecie od satio, że sobie poradzi. Konwertujcie do mp4 i tyle. |
||
| Laki1231 | |
|
| Mów za siebie mi się n8 nie wykłada a ni na rmvb ani na Hd filmu full hd rowniez z tym że Tylko przez kabel hdmi i też płynnie. Ja filmy trzymam na pamięci flash gry na karcie i jest git. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[C6-00] Czy jest możliwość odtwarzania filmów avi? |
Pytania i Problemy z telefonami | Xiviali | |
[5230] Program do konwertowania filmów rmvb? |
Szukam | augurii | |
[N8] Program do odtwarzania/kodeki do filmów |
Szukam | omegadoom | |
[c6] Zacinanie się filmów podczas ich odtwarzania |
Pytania i Problemy z telefonami | m_sobczak | |